Äh god natt nu!

Ska snart gå och lägga mig tror jag. Har nästan precis sett klart 2 and a half man och det var bra :) Nejmen tobbe har iaf fixat windows 7 på min data och dte är ju iaf bra ;) Nejmen nu ska jag nog kolla runt lite sen ska jag dra mig ner i sängen och kolla på en film? Och imorrn ska jag vara md frida ;) Men aa god natt!
Bjudeer på en gammal bild på smulan som jag la upp för tt tag sen.

God morgon!

Tjaa. Hur mår ni då? själv mår jag bra har nästan nyss ätit frukost och min brorsa ska fixa winows 7 snart... så det kommer inte bli någon bloggning för ä ikväll tror jag? Men jag ska bara göra läxor oxh kolla på tv idag så aa men jag kommer skriva senare ikväll om allt är klart då ;) Men jaa nej nu ska jag kolla på tv :)

SOV GOTT OCH DRÖM SÖTT!

Aa snart hade jag tänkt mig dra mig ner i sängen... är grymt trött och jag vill bara sova imorrn ska jag bara vila och göra läxor och sen kommer det kanske inte bli någon bloggningn på hela dagen för att min brorsa ska fixa windows 7 på min data så det kanske inte alls kommer bli någon bloggning imorgon bara så att ni vet. Har suttit och kollat på tv hela kvällen och spelat kort med mamma :) Men jaja nej nu ska jag kolla på lite hemsidor sen ska jag lägga mig i sängen och kanske kolla på någon film? Det märker vi, aja hare bra god natt!

Lalalala

Tjaaa! Vad gör ni? Själv har jag tråkigt och ska typ sätta mig vid mina värdelösa läxor.. snart.. har nästan precis ätit lunch och det blev nudlar som är så gott ;) och sen så redigerade jag lite bilder och sånt ;) Imorrn är det måndag.. skönt med lov jag ska bara slappa och ha det skönt och sen läxorna....... aja nu ska jag kolla på tv och göra läxorna :) Tjarå!



Hej och god morgon!

Hur mår ni? Själv mår jag bra. Åt nyss upp en choklad godis ;) Haha tråkigt att veta då men idag ska jag göra läxor och städa kanske va me dnågon senare om jag orkar. Smulan väckte mig imorse hon ville att jag skulle ge hennea mat och släppa ut henne. Så jag gick ner och gjorde det ;) Nej nu ska jag gå och göra lite frukost till mig :) pusshej!

BILDBOMG GRAN CANARIA DEL 2

Äcklig krabbor..
det var alla bilder som blev bra! :)

GODNATT!

sovgott !

HEEJ!!

Tjaa just nu sitter jag bredvid ewe och hon sitter här och har kul ^^ Ehm och aa vi har inte gjort så jätte mycket idag vi har gjort köttbullar och makaroner ''gott jag vet sa en trumpet''/ ewe  och så har vi tagit lite bilder och smulan tog en mus och den var äcklig och aa det var jätte kul att höra nej men aa jag skriver mer senare tjarråå!!

TJATJENA!!

Som ni ser har det kommit upp en bildbomb :) Det kommer fler bilder senare och så men aa idag kanske jag ska vara med frida annars ska jag inte göra så mycket :) Smulan var den enda som var glad att vi kom hem hon gick ut efter en stund höde man ett mjauande och då öppnade man dörren och då sprang hon in sen klappade man henne sen gick hon ut och så höll man på så där Haha söt katt detdära ;) Nejmen aa bloggar mer senare så puuss!!
Dom hära ben och jerrysarna åt jag :)))))

BILDBOMG GRAN CANARIA DEL 1

Påväg till hotelet
Smartisen jag åt ;)
GUACK äcklig ödla..

HEEMMAA!!

TJATJENA NU ÄR JAG HEMMA! Men jag orkar inte skriva så mycket men imorrn blir det en feeet feeet bildbomb så aa puss god natt!!

Nu sticker jag!!

Nu åke rjag iväg till arlanda vi ses om en vecka pussgurkor nu ska jag sola och ha det skönt!! Ha det så bra utan mig nuu pusssen!



Naglar!

Tjaaa har just precis målat naglarna med råsa och grafitti :) Och aa jag är trött ;) Men ojojoj vad jag längtar förfaan :)) Det blir inte så lång sömn precis :( Men jaja får väl försöka sova iaf ocg inte tänka så mycket at vi ska åka imorrn ;) Men aa det här blir sista inlägget för i kväll skriver nog ett inlägg innan vi åker :) puuss god natt!
Mina naglar som blev fejl men aja :)

Hejhejhej!!

Fett taggad till imorrn :DD Idag var det sista skoldagen för mig för imorn åker jag juuuu!! GASH VAD TAGGAD :D Nej men det ska bli jätte kul :) Just nu äter jag en Ostmacka och dricker O'boy :) Idag i skolan hände ingenting ;) och deeeet var jätte tråkigt. men iaf jag har börjat fått ont i halsen?? Varför vet jag inte men jag hoppas det inte är något allvarligt ;) Och aa nu ska jag ladda ner låtan till min mobil så jag har något att lyssna på imorrn ;) Sen ska jag väl måla tårnalglarna? Nej men skriver mer senare!! puuuusss!
kääärlek till låten! <3

TJENA

Nu har jag packat lite smått och jag ska snart dra mig ner i sängen :) Som ni vet kommer jag inte kunna blogga på en vecka ;( Men jag kan göra lite tidinställda inlägg :) Tips på saker och ting :) Men jag skriver imorrn och jag kommer kanske mobilblogga annars kommer jag skriva sista inlägget innan vi åker till Arlanda :) Men jag bloggar imorrn ;) Men nej nu ska jag sova :) Sov gott natti!

HEEEJJ!

aaa som ni kanske ser har jag fixat hedern och så ännu en gång och nu är jag rätt så nöjd men aa kanske ska fixa mer imorrn eller så men rätt så nöjd är jag ;) Vad tycker ni? Tryck f5 om ni inte ser ;)

Hola!

Just nu är jag hemma hos frida ;) Vi gör inget speciellt men frida är och bajsar just nu :D HAHAH nej men nu spolade hon så snart kommer hon ;) Men idag har det inte hänt något speciellt opps nu kommer hon ... :o Aa men se tjaråå!
En smiley från fridas data..

Åhh

Har just fixat me dbloggen som ni kanske ser? Men iaf det gick inte så jätte bra men jag ska förbättra imorrn för jag orkar inte nu men ungefär såhär kommer det se ut ;) Fin/ fult?

Bilder ;D

Några bilder som jag har lust att lägga upp :)

TJATJENA :)

TJEENA :) Hur mår ni då? Jag har varit blöt idag (HAHA) och har just ätit :) Asså usch vad det regnade idag. Jag var helt dyngsur när jag kom hem ;) Fast jag hoppade in i duschen först haha så. Nejmen just nu lyssnar jag på Super bas boohohom baby super bas boboob baby super bass. STAVFEL JAG VET :D Nejmen jag mår estupendo :D Aa så ni vet nej men nu ska jag träna på fiskar och fåglar (PROV TILLS IMORRN) och sen oh juste jag gjorde en till kudde idag. Jag får damp på vår syslöjdslärare för hon e aldrig där? asso det e tredje veckan i rad hon är borta? Inte bra asso ;9 Nejmen  då har vi shala och hon vet ingenting om syslöjd så dte e ju toppen..fastne aja nej nu ska jag gå och göra nåt tjadå!"

WOOOOOOOOHOOOOOO

Min mobiiil funkaR!!!!!!!!!!!!!! yeyeyeyeyeyeyyeyyeyeyyeye tur för moa här asso :D Det var bara minneskortet som var paj :DDDDD glad tjej här asso :) Ska kolla på 2 and a half man vid 21.00 :) Och sen blir det sängen. Har sovmorgon imorn :)) NAJS OJOJ lite hyper här :Ooooo Lyssnar på massa smurf låtar hahahahahha nej men det var kul? haha okej nej nu ska jag sluta smurfa mig oj hahaha.. nejmen här får ni se hur skönt jag hade det förra året på GRAN CANARIA!
SNART KOMMER JAG!!!!!
JAG FATTAR INTE ATT JAG TOG MED MIN MOBILKAMERA DÄR? OCH DEN HAR LIXOM BARA 3 MPX?
HAHAHAH

Hejsvejs!

TJOO! Just nu gör jag inget speciellt ;) Måste träna på matten för vi har matteprov imorrn :( Asso jag får damp på min mobil jag vill ha en ny allting har försvunnit och jag gillar att lyssna på musik när man åker flygplan och nu kan jag inte det assoooo åhhh... hata min mooobil :(((((((( Men jaja det var en tjej som ville att jag skulle lägga upp en bild på min outfit och jaa här är bilden :)
min outfit idag ;)
Tröjja: Gina Tricot 199:- tror jag?
Byxor: Outlet 18 199:- REA 50:-
Benvärmare: Gina Tricot 49:50:-
Strumpor: Marknad vet inte ;)
Väska: Marknad 100:-

USCH..

vad jag är trött :( säger det hela tiden kanske men jag tror att jag börjar bli sjuk? :( Hoppas inte för imorn är det ju bara 4 dar kvar :( Hoppas hoppas att jag inte är sjuk. Men iaf vi åt pizza idag och det var gott :) Och imorrn är det astråkig måndag :( HATA MÅNDAGAR :( Jag börjar 08.10 och slutar 14.30 :( Åh herre kommer typ dö efter halva :( Nejmen god natt sov gott.

Åkte aldrig :(

Jag följde inte med till min kusin för jag känner mig varm och jag är jätte trött :( Och lite vimmelkantig :o Men jg tog lite bilder då fast jag ska snart gå ner och kolla på tv och äta en macka eller nåt ;)

HAHAHHA OMG!

HAHAHA KOLLA BILDEN JAG NYSS  TOG PÅ SMULAN HAHAHAHAHA OMG!

DAGENS LÅT!


God morgon :)

Hejsan alla :) Just nu sitter jag och ritar ;) Fick bara tanken att börja rita och aa det gjorde jag ;) När jag vaknade (07:30 tidigt :(.) gick jag ner och kollade på barnprogram :$ Men dt fanns lixom inget å se fast jag kollade på MTV också ;) Sen åt jag frukost och sen gick jag upp till mitt rum ;) Haha rooolig morgon ;) Iaf idag ska vi till min kusin Cornelia som har fyllt 1 år och aa :) Men jaja ses senare!

God natt nu kära läsare!

Nej nu ska jag dra mig i sängs :) Är jätte trött :( Får se vad jag ska hitta på imorrn? Kanske ska vara med någon? Hmm.. får se men jaja god natt sov gott :)

Nu är jag äntligen klar :)

Så nu har jag städat klart :) Iaf just nu käkar jag godis :D A men bloggar mer senare! :D

God morgon :)

Hejhej på er hur mår ni? Jag mår iaf bra och jag ska snart städa mitt rum ;) Sen ska väl vi åka till coop och köpa godis :) Och sen ska jag fortsätta städa antagligen ;) Men vad ska ni göra idag? Äta gott? Se på tv? Slappa? Shoppa? Bara lite roligt att få veta vad ni gör idag ;) Imorrn ska vi till min kusin Cornelia som just har fyllt 1 år ;) Och aa det e det ;) Ha en bra dag!
LÖV ;)

Gud så trött :(

Nej nu ska jag dra mig ner i sängen. Jag orkar värkligen inte vara uppe längre. hoppas jag sover som en stock för jag vill värkligen vila :D Men ja undra vem som åker ut i idol? Det kan jag ju alltid kolla imorrn ;) Men jaa nej men god natt!
Smulan in the Solsken :D

Hästen jag red :)

Han heter Landino och han var min allra första häst jag red på ridskolan :)

TJENA

Hej hej! Just nu gör jag inget speciellt kollar bara lite bloggar och sånt ;) Iaf i skolan idag var det ap tråkigt som vanligt förstås men endå ni kanske ville veta? xD Men aa vi fick godis av vår efterblivna lärare HAHA nej men seriös han är värkligen långsam.. :D Men aa ska snart iväg och rida och sen efter det ska vi äta TACOS och sen ska jag kolla på IDOL och sen äta chips ;) Men jag kommer förmodlingen skriva ett inlägg innan dess ;) puuusss

Sovdags ;)

Nej nu ska jag ta och dra mig ner i sängen :) Är typ helt dunder trött och aa imorrn är det fredag! Jaa äntligen :) Fett skönt bara skolan och lite sånt sen är det helg :) Fast jag ska rida först men aa god natt!

LÄNKAR ;)

MADDE!

ELIN!

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL DERAS BLOGGAR!

TIPS PÅ NAGLAR!

Försökte fixa tidningsnaglar typ nyss. Men jag lyckades inte så bra med det. Men om ni vill testa så skriver jag här hur man gör!

Gör såhär:
Måla naglarna i en ljus färg och låt det torka.
Doppa en bit tidning i sprit, vissa alsolspriter funkar. Testa dig fram!
Tryck tidningsbiten på nageln i cirka 20 sekunder, låt torka och avsluta med topplack.
HISS ELLER DISS? ALLA SOM SVARAR FÅR EN LÄNK!
Inte min bild. Den är tagen från google ;)

A heart of many pages.

Nu har jag gjort nyhetsläxan. Som man skulle redovisa med lite konstiga saker? Men aa jag är nöjd iaf haha det handla om en brand i Berga Centrum ;) Men aa sak samma idag har det inte hänt något speciellt. När jag kom hem från skolan då tog jag en kopp te och några digestive kex :) Och sen gjorde jag läxan ;) Och imorrn e det en vecka kvaaaaar! :D Wohooo! Längtar som fasan :) Ni som e nya och inte har läst min blogg så länge så är det så att jag ska åka till GRAN CANARIA :D as najs :) Men jaja nu ska jag kolla lite bloggar sen ska jag nog kolla på spanska läxan och titta på tv :) Elr någon film? aja ses senare :)

GOD NATT!

Nej nu ska jag gå och lägga mig för jag e dunder trött :( Men aa har inget roligt ämne imorrn :( Bara massa tråkiga ämnen men aa börjar halv nio och slutar tio över två så det är rätt så najs? Men aa ni får sova så gott!


Äntligen är jag nöjd :D

Nu är jag nöjd så nu kommer jag ha så här ett tag till :) Shit vad lång tid det tog :o Men aa vad tycks hiss/diss?
Alla som komenterar får en länk :)

Tänkte göra en ny header och lite sånt ;)

Så om det ser stökigt ut på bloggen så¨är det drf :)

Har bara lust att lägga in lite bilder ;)


Hej

Är sjukt trött och typ hur sugen som helst på att äta något :s Har faktiskt int ätit så mycket idag :o Men iaf idag var det en tråååååkig dag och jag gjorde en kudde på slöjden. Det var det roliga :)
Min kudde :$

Usch vad trött jag är

Har just kollat på nya 2 and a half men. Tyckte det var rätt så bra men aa vi får se i fortsättningen ;) Aja ska sova nu så sov gott!

Duschtime :D

Har nyss kommit hem från en jobbig träning.. vi skulle inte alls bara prata utan spela med killar 97 åh herre vad jobbigt det var.. aja nu ska jag duscha så baii

Åhh så trött jag är..

Omg jag är fett trött :( Vet inte om jag orkar träningen ? Men vi ska typ bara prata? Men asså jag kan inte kolla på statistiken? Jga vet inte varför vet någon varför? Jag skulle vara tacksam för svar för jag börjar bli lite fundersam eftersom jag inte kunnat sett statistiken i några dagar nu? Aja ska typ gå och äta en macka eller dricka något. Och det var sämst i skolan idag om det var någon som ville veta ;) Haha nej men ha en fortsatt trevlig dag ni som har haft en bra dag :D
Någon bild jag hitta, som jag har lagt upp förut men jag blir bara så sugen på goooooodis så jag var tvungen att lägga upp denna bild :)

GONATT!

SOV GOTT

DAGENS FRÅGA!


Två bilder på mig som elin tog..

aja puss skriver senare :)

BILDBOMB!


HEMMA!!

Äntligen :D Så aa nu kan jag börja blogga som vanligt igen :D Aa men här kommer bilder på vad jag köpte ;)
HAHAH dåliga bilder kanske men jag orkar inte redigera dom ;)

Just nu..

sitter jag och elin och vi typ inget men aa det här blir sista inlägget för ikväll kanske skriver något imorrn annars vet ni att jag kommer skriva när jag kommer hem ;) Aja vi ses puuuuuuuuuss


FÖRLÅÅÅÅÅT!

Asso min data funkar inte här uppe så just nu sitter jag vid elins dataaaaaa ;D Så aa kommer inte kunna blogga på ett tag :( Kanske imorrn ;) Men iaf jag har köpt lite saker kan visa sen när mitt internet funkar men iaf här kommer bilder :D










Vad vill ni se mer av?

Ja, igentligen. Vad vill ni se mer av :D Det skulle vara roligt om ni ville komentera vad ni tycker ;D
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om för att det ska bli en rolig blogg att läsa ;) Men skriv gärna en komentar vad du vill att jag ska börja blogga om :D

Dagens vill ha!


HEJ

Tjatja bloggen! Hur mår ni då? :D Själv mår jag bra ;) Fast blev sjukt rädd nyss för det flög en helikopter typ 20 meter ifrån mitt huvud ;ooo läskigt värre haha. Men iaf jag har inte gjort någon läxa än.. haha ska göra spanskan först tror jag ;) Men aa skolan var tråkigt iaf inge kul alls faktiskt ;) Men aa ska göra spanskan nu så aa vi ses puuuss

God natt :p

Ska sova nu ;) Har ont i huvet :( Men aa det går nog över och jaa imorrn e det onsdag skööönt, snart torsdag :DD Kanske ska börja packa? Måste snacka med elin om vad jag ska ha med mej? Gör det imorrn :o Har mycket att göra imorrn :( Måste göra spanskan, sen packa och sen engelska fast jag slutar tidigt så aa jag hinner ;) Ska typ springa hem ;) Haha nej men vi ses imorrn :D puuuuusss
Åt den här glassen för någon timme sen :$

Vilken är finast?

Den 1:a :)
eller den 2:andra :)

TJAAA

Just nu sitter jag och äter choklad som jag fick av min bror ;D Han e så snäll xD Men iaf idag så var det en tjej i min klass som är lite konstig? Hon ringde iaf 112 och sa att det var en tjej som hade svimmat i skogen :o Så 2 polisbilar, 1 brandbil, 1 polismotorcykel, 1 ambulans och 1 ambulans helikopter kom till vår skola! Dom trodde ju på det hon sa :o Asså jag fattar inte varför hon ringde och sa det :o ?! Helt galet ju?! Och hon kanske måste betala 100 000 :o Tycker inte ett dugg synd om henne.. Men aja sak samma. Idag har vi inte gjort så mycket, bara som vanligt.. På idrotten hade vi orientering.. sååååå tråkigt!!! Och aa skriver mer senare ;) chaao

God natt!

Orkar inte blogga skriver mer imorrn!

Läxor...

Åhh håller just nu på med att träna till ett prov till på torsdag.. Det skulle igentligen vara på fredag. Men jag är inte där då så då måste jag göra det på torsdag.. Asså ååhh vad tråkigt :( Men jag kan det rätt så mycket endå ;) Idag ska jag på träning iaf! :D Det var ett tag sen och aa är inte så taggad. Trött är jag iaf :( Nä men nu ska jag nog fortsätta på spanskan! ;) Puuss!
Lite tråkigt med bilder på mina katter bara. Men har inte hunnit tagit fler bilder :(

Heejsan!

Har nyss ätit middag. Grillspett och pommes blev det :D Ska snart göra matten. Sen ska jag kolla på Gustavsson 3 tr. Glömde att se den förra gången så ska se den nu, värkar så grymt bra haha. Åhh imorrn är det måndag.. Så booring. Ska träna på spanskan lite också ;) Men aa ses imorrn tror jag! Puuusss
Söt kaaaattt :D

Thea Sjunger!

Min lillkusin thea sjunger lite ;)

Hej!

Nu har alla gästerna gått hem ;) och aa inge mer med det. Jag var med min lillkusin Cornelia och hon tyckte det var jätte kul att gå. Men jag tog tyvär inga bilder på henne. Men aa. Det var lite saker det. Imorrn är det skola.. suck. Orkar inte med dagen imorrn.. värsta tråkiga dagen imorrn .. :( Måndagar e säämst. Fast man får tänka på det posetiva att nästa dag är tisdag och det e den bästa dagen på veckan :D Och på torsdag ska vi åka på någon marknad med husbilen. Så jag kommer skippa fredagen :D Men jag kommer blogga då för jag kommer ha med mig datan och kameran förstås! Elin och hennes familj ska också med så vi kommer ha gryymt ;D Men aa skriver lite mer senare. Chao!

En katt!

Träffade på en katt när jag var ute och gick. Tog några bilder på han också :) Han ville bara gosa med mitt knä hela tiden.. hah

Godmorgon!

Hej! Har nyss ätit frukost. Fast innan det fixad jag bloggen lite bara bakrunden och lite andra saker ;) Det e ju snyggt ;) Ville att headern skulle vara lite större eftersom den såg så liten ut.. Men aa idag kommer några till som ska fira min brorsa så aa det e typ vad jag ska göra idag. Jag kanske ska vara md någon men jag tro inte det. Men jag skriver mer senare. puuusss

SMULAN OCH SIGGE!

Det var ett tag sen jag fotade Smulan? Hah, men hon är alltid så svår att hitta. Sigge behöver man bara ropa på så kommer han ;) Men idag var jag på hugget och följde efter Smulan och fotade henne ;) Hah och så tog jag några bilder på snälla siggebuus ;D
HAHAHAHA! hon skulle fräsa åt sigge xD

Nä ja orkade inte..

Det blev inge bra så som jag tänkte jag skulle göra. Så aa jaaa det får se ut så här ett tag till ;)
Här kommer en bild på söta Thea! :D

Orkar inte..

Orkar inte fortsätta med bloggen nu jag måste städa så jag vet det ser stökigt ut på bloggen men jag ska fixa det så snart som möjligt..

Fixar bloggen..

kommer kanske vara lite stökigt här på bloggen bara för jag gör om lite men det blir ingen ny header  inte bara bakrunden och lite annat ;D