Sjuk

Sitter och kollar på massa sommarbilder på weheartit. Är sjuk och det är urtrist.A memory

Saknar Italien och Venedig. Även fast vi sprang vilse och svettades ihjäl var de ändå ett gott minne.

Pink


Vad jag fickJag är jäääätte nöjd över vad jag fick! tack, tack och taaaaaack.

Motljus


God Jul!
Sur Kisse


Sigge ser alltid sur på bilder. Antagligen för att han inte gillar att bli fotograferad. Men ibland måste han vara tvungen hehe.

Svar på en komentar

 
Fick en fråga om vilken plattång jag använder och ja, den heter OBH NORDICA STRAIGHTENER. Den är superbra för dom med tjockt hår. Bara med ett drag så blir håret platt. Rekomenderas stort. Tyvär vet jag inte vart man kan köpa den längre.

Never ForgetBara för att min kusin åker till Gran Canaria idag vill jag också. Saknar värmen såå.

5 timmars arbete

Har suttit i hela 5 timmar och gjort den här. Och nu är jag äntligen nöjd. Nu ska jag iväg och rida. Ses senare!

Snö är Kul

Smulan tycker snö är väldigt kul.
 

PINK


Miss Summer

Idag var jag med Madde och Frida, vi gick till coop och åt lunch och snackade mest haha. Imorrn är de Elevens val och för de första håller jag på att bli sjuk och för de andra så har jag vart på skansen minst tio gånger så att jag tror att jag kommer vara hemma imorrn. Men jaja ses senare.

Star

Har inte bloggat nåt i veckan för att jag inte haft nåt och säga riktigt. Men idag är de lördag 9 dagar kvar till Jul. De går så fort. Men nu ska jag äta frukost ses sen.

Uncover - Zara Larsson

 
Nivet hon som vann talang för några år sen, det är hon. Hon sjunger som Rihanna och har ett utseende som Marie Serneholt. Hon kommer gå långt.

Glossy


Motljus

 
+ Det är 3 riktiga skoldagar kvar innan julovet.
+ Det är snart julafton woohoo.
+ Jag är glad.
 
 
- Jag har massa prov nu.
- Jag är trött.
- 2012 har gått sjukt fort.

Beige


RiverIsland


Godmorgon!

 Idag ska jag färga mitt hår, lite mörkare tror jag att det blir. Sen måste jag städa mitt rum för att de ligger kläder överallt (hähä) sen måste jag göra nån syslöjd sak så jag får betyg i de...

Classy


Sigge

Drog ut stackars sigge i snön. Han var så trött så han stog och åt snö hela tiden..

Outside my window

Godmorgon! 
Sitter och äter godis medans jag ser på hur snön faller. Var iallafall på globen igår och kollade på nån julshow, med Loreen och Danny och några till. Är iallafall sjukt trött haha. Ska nog sätta på nån film snart. Ses sen.

Like Fashion


Back again

Japp, jag är tillbaka med bloggadet efter ett stort tjatande på vänner. Så nu ska jag börja blogga igen. Är inte klar med designen riktigt ännu headern är inte klar än. Är iallafall påväg till globen just nu. Bloggar mer om det senare!