Gott nytt år käära läsare!

405906_2979210842875_1340032934_3289861_741393760_n_large

Ville bara säga God Natt!

Ska snart slå mig ner i sängen för ska typ upp 00.08/00.07 har ingen aning men det blir ju bloggning från bilen hoppas jag men jaja God Natt!

Hej!

Amanda fick ont i magen så var inte så länge :( Men det gjorde inte mig så mycket eftersom jag behövde packa tills imorrn :D Så aa jag gick hem och fasnade vid datan först fast sen började jag packa hehe ;) Men aa tråkigt inlägg men ska snart äta. Vet inte om det blir något inlägg senare ikväll, men får se? puss
Smulan! Sötnos


Jag har aldrig..

..gillat Cody Simpson, men den är låten var så jädra bra i lungn verison :o Lyssnar på den hela tiden!

God morgon!

Hejsan! Idag ska jag typ antingen va med frida eller amanda? Tror amanda men iaf imorn åker jag till idre kommer blogga hela vägen upp ;) Kommer sitta vid datan all the time :D Det blir ju bra så jag har nånting att göra ;) Ska snart ät frukost ;) Sen aa ska jag bara vänta på frida eller amanda ska ringa ;) Men jaja ha en bra dag!
Någon tråkig bild :D

God Natt!

Har kommit hem från Moa B, var där med Madde, Amanda och Moa B och vi hade kul :D Amen iaf, ska inte gå och lägga mig nu orkar bara inte skriva något inlägg ikväll :) Men aa. Har ont i magen också :( Ska kanske lägga mig i sängen? Men jaja imorrn ska jag antagligen vara med frida? Men jaja God Nattt!!

H&M's Katalog


HEJ!

Vet ni vad!!? Har en ny design klar! Som jag ska ha istället för juldesignen som är lite tråkig ;) Men det var lite krångligt med den men aa vad tycks? Skulle igentligen lagt upp den på nyår men när den endå blev klar så tänkte jag varför inte? :D Men vad tycks?

10 tips till friskare hår!




Jag vet!

Ja ni, jag vet jag har inte bloggat idag för att jag tänkt ta liten paus och sådär men asså jag är inte hemma. Men kommer tillbaks på löördag :D För jag åker till Idre.. tråkigt men kommer blogga om massvis dåe. För då kommer min dator att funka, hoppas vi :D Men jaja smulan har somnat i min morgonrock och tycker den är jätte mysig :D Haha men idag var jag med Amanda i Jakan för hon skulle köpa Jeans och aa det gjorde hon och vi åt på bk och lite sånt men jag kanske slänger in något inlägg imorrn eller på fredag men får se puss nu ska jag äta toblerone :D

Amanda äger mig på allt !

yes, sanningen svider eller vad säger man ? , amanda äger mig på allt och hon är bäst , hare bra !



HAH

Haha kollade om och om igen på videon för att sen om det verkligen stämde :$

ffföörlåt för att jag inte har blogggat..

idag, men hade verkligen inte någon blogglust och det måste ni läsare förstå. Och jaa har inte gjort något speciellt idag. Bara tagit det lungt. Efter maten ska jag typ vara med amanda ;) Och aa vi hittar säkert på något :) Men jaja orkar int eblogga mer!
Tog den nyss :D

Everyday im shuffling

babbabababb, åh herregud så flummtrött jag är :o Var med Moa Braaaahhhngoo nyss och vi var typ sjuuuuuukt flummiga :D Kuuuul kuuuuul. Åt en tobbleråne nyss för jag var sugen på choklad :D Och aa det har blivit lite bloggning idag. Men jaja imorrn ska jag typ inte göra något speciellt bara vara hemma tror jag och typp sova? Och såå :D Aja orkar inte skriiva mera goden natten :D

Hemma med en tröjja och en Eye Liner

Jaa, det blev en tröjja och en eye liner på Hm och aa orkar inte blogga är dunder trött och ska gå ner och vara lite social kram!
tröjjan jag köpte :D

Ska snart..

..dra till ewe :D  Så det kommer inte bli så jätte mycket bloggning tyvär men aa ska snart gå ner till bussen :D Jaja ha en bra dag nu!

Föörlååt!

För att jag varit dålig med bloggen idag men jag var me dlina,lollo, amanda, sana och madde och vi snackade lite och sådär. Följde med lollo till bussen och så ;) Men ska typ sova snart eller skypa med lollo eller någon rolig typ. Imorrn ska jag på mellandsrea och kolla på ett par sjukt snyygga byxor :D Aja sov sött!

Förlååt

för lite bloggning idag men det var ju för att vi var hos mormor och morfar och jag är jäätte trött :( Imorrn ska jag och ew typ shoppa fast ska bara shoppa för presentkortet inte pengarna för dom ska ju gå till en systemkamera :D Och jaa det blir väl kul det får se vad jag köper :D

God morgon!

Har sovit gott i natt men är endå jätte trött ;) Vad ska ni hitta på idag då? Själv ska jag ju åka till mormor och morfar och äta Julbord :D Har nästan precis ätit frukost. Nej ska gå ne roch borsta tänderna nu får se vad som händer sen vi kanske åker å handlar eller något? Aja hejdå!

God natt!!

Hoppas nu har haft en jätte mysig och rolig Julafton!!
för det har jag haft! God natt nu och dröm sött! Imorrn ska vi till mormor och morfar igen och då ska jag fråga morfar om tips till en systemkamera :D Hare bra!

Tack så mycket alla nära och kära!

tack så mycket för allt! Är jätte nööjd :D

Väntar på att Farfar och Mattias ska komma..

sitter och aa jag gör inget speciellt faktiskt. Har kollat på Kalle Anka och aa är trött :D Vill bara öppna pakeeet! :D Fast jaja onödigt inlägg men ville bara önska er en trevlig och mysig kväll!

Paket i julgranen :o

ph by me (med morfars systemkamera)

Nu har..

..mormor och morfar åkt hem! Jag tog massa bilder med morfars systemkamera som är suuper bra :D Men vi åt iaf julbord och öppnade lite paket och jag blev jätte nöjd av vad jag fick! Tack så mycket! Sen är det bara att vänta på farfar och Mattias som ska vara hos oss ikväll :D Trevligt trevligt :D Aja hoppas ni haft en bra jul en så länge!
ph by me (morfars systemkamera)

Bilder!


God morgon och God juul!

Jaa, nu är det Julaftonsmorgon och det är helt grönt ute! Synd att det inte blev någon vit jul i år :( Men men, det kommer ju flera år :D Ska gå ner och äta lite frukost sen ska jag typ städa lite innan mormor och morfar kommer och aa sen kanske vi öppnar något paket var :D Ha en bra Julafton!

God Jul Kära läsare!!


God natt!

Nu ska jag försööka sova och se om det verkligen går haha och aa så hörs vi imorrn på JULAFTON! PUUSS OCH KRAM SOV GOTT NU!

Heej!

Har inte bloggat mycket idag för att jag har varit med amanda och vi hade ruuuligt! HAH fett snäll en busschauför var hihi, amanda frågade han om vi kune få åka gratis till coop och han ba okej då God juul!Och jag skrek god jul tillbaks! Fett snälll men jaja ska kolla på tv nu hinner inte blogga mera skriver kanske ett inlägg senare puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!
Bilder från idag :D

One Day Left!

Nu är det bara en dag kvaaaaaaar!!!!!!! Kul kul kul :D Idag ska jag iaf vara med Alicia och Amanda :D Och jaa, vi hittar nog på nåt ;) Vi ska typ dra till coop och äta lunch :D Ska dra mig neråt och äta lite frulle sen ska jag typ göra mig iordning och vänta på Pandus :D Sen går vi antagligen till alicia :D Ha en bra dag!

Snart så ..

Bjuder en bild på mig (sååå fuuul) och sööta amanda! :D
..ska jag lägga mig i sängen och vänta på att klockan bli 21:55 för att det är match mellan Barca och Hosbitalet :D Så det ska jag underhålla mig med! Så aa det här blir sista inlägget för ikväll! Imorrn ska jag vara med Amanda och Alicia :D Längesen vi var faktiskt! Go' natt!

Årets!

Mähä :D

Bilder!


Dagens Julklappstips!


JULLOV!

Äntligen Jullov! Har vart med frida idag efter skolan :) Vi gick till skolan kollade på 9:ornas show som var jätte bra! Haha. Och sen fick vi gå hem ;) Ska snart göra lite julfint städa rummet och göra lite extra fin, mysigt här och där! Och snart är det ju Julaftoon!!!!!! Herregud vad snabbt tiden går!! Har ni något speciellt som ni önskar er? Isåfall vad? Ha en bra dag!

God natt!

Är sjukt trött och jag behöver verkligen sova nu så god natt! :D

Heeejjj

Har fett tråkiigt. Venne vad jag ska göra ;) Ska nog spela nintedo ds. Är fett beroende av det :D Jag spelar Madagaskar :) Det e feett kul :D

Julklappstips!


Home..

Blev hemma idag! Var npg int eså bra att jag åkte till Julmarknaden igår. För nu är jag hostig också :( Kunde inte sova inatt heller så jag är jäääääätte trött! Ska snart ta och lägga mig och sova en stund :) Kommer nog upp nåt inlägg senare ;) Men jaja ha en bra Onsdag!

Nu!


Gjorde design till ewelina!!!!

Det var väldigt jobbigt att göra för att headern bara strulade hela tiden men jaa en enkel grå design med snö-tema :D Tycks?

Tjena!

Var i stan idag och köpte lite saker ;D Är väldigt trött också! Kunde inte sova i natt heller :( Och sen imorse slutade min plattång att fungera så jag fick lite smått damp. Ska snart åka ner till Ica för att köpa en dricka och mat tills imorrn ;) För vi ska ju till Skansen ( Tråkigt) är så trött just nu och har bara ingen lust att åka till skansen. Men jaja nu ska vi snart åka så hejdå! :D

Dagens vill ha!

Haha tycker dom hära är så sjukt häftiga! Ett objektiv som man kan dricka ur haah! Gud vad kul att gå runt och lura folk med :D

Snoow

Sleep well!

Star

Idag kom mamma och pappa hem med en sådan stjärna med sig hem till mig! Har velat ha en sån l dom är så länge :D Tycker dom är väldigt snygga eller vad tycker ni :D

Sitter här och dricker..

Varm choklad!

Blev hemma idag :(

Ja, som sagt, var jag för trött för att gå till skolan så jag stannade hemma :( Men ser ni hur mycket snö det är?!! :D Det är ju jätte kul! Hoppas bara den stannar över julen så blir allt perfa :D Ska snart ta något att äta sen ska jag nog bara ta det lungt ;) Imorrn ska jag iaf gå till skolan vi ska ju åka till stan och gå på julmarknad och jag ska köpa lite småsaker :D

Juklappstips!

Tyckte dom hära var grymt snygga! Dom ser hemst mysiga ut också! Eller vad tycker ni?

Smulan är en busig typ :D

HAHA smulan hoppade upp framför tvn och satt där helt oskyldig och bara kollade på mig :D Ska iaf gå och lägga mig nu får se om jag drar till skolan imorrn iaf får se! God natt!

Gjorde en header åt malin!

Vad tycks? :D

Adveent!

Har precis ätit och ska gå och duscha nu!

Sigge sötnos!

En bild från i sommras på sigge! :D

Hej!

Földe inte med till cornelia. Så jag sitter här i min ensamhet :D Har precis kollat på tv och snart ska jag göra det igen var bara tvungen att sätta mig vid datan ;) Men jaja hare bra sålänge!

Julklappstips!

Tyckte dom här var sjukt snygga! Dom passar perfekt till julklapp!

Heej mitt vinterland..nu är jag här!

God morgon! Åhh när jag drog upp rullgardinen så var allt helt vitt! Så glaad! Hoppas det håller i sig tills på lördag! :D Idag ska vi åka till min lilla kusin cornelia. Men jag vet inte om jag ska följa me efersom jag är så förskyld :( Ska bara ta det lungt idag och se om jag blir bättre tills imorrn!

-


fin.....


Har nyss ätit..

och jag känner mig verkligen JÄTTE förskyld :( Är jätte trött. Vet ni om det kommer någon bra film ikväll? Sitter och kollar på Madagaskar 2 som går på femman :D Och aa bloggar mer ikväll!!

Eye


Bara en vecka!

Tänk att det bara är en vecka kvar!! Gud vad jag läängtar! Gör inte ni det? :D

God morgon!!

Vaknade av att jag var täpt i näsan och tjock i halsen :( Är jätte trött också :( Det var jätte längesen jag var sjuk :o Men jaja den här dagen blir antagligen att vi ska åka och handla, får se om jag följer med. Kollar säkert på tv hela dagen i think... aa ni får ha en bra lördag!

Hej"

Har nyss ätit så nu ska jag sätta mig framför tv:n med lite gottigott :D Ha en bra fredagskväll!

LALOL

Hej! Idag i skolan bestämde vi vad vi skulle gör dom här tre dagarna som kommer ;) Och det blir:
Måndag: Promenad runt mälarn typ? Och sen tar vi buss och tåg till bowling :D
Tisdag: Julmarknad i stan. Äta på donken och gå i andra affärer :D
Onsdag: Skansen julmarknad och så :D
Och aa det blir ju helt OK dagar utan promenaden.... Haha men tänker ta med varm O'boy så jag inte fryser ihjäl :D Men aa ska åka och rida om typ 2 timmar :D Ska kolla på tv nu :D

Den lilla gubben


Smulen


Haha..fett tråk..

Sjukt tråkigt hade jag så tog och redigerade den här bilden av madde. Vad tycks?

Bilder!


Water

Hej! Har precis ätit lite mellis! Har vart i skolan idag och det var sista riktiga skoldagen det här året :D Så imorrn börjar Elevens Val och aa jag valde som i sommras Olika aktiviteter och vi åkte till skansen då, klicka HÄR för att komma till inlägget! Det är jätte kul faktiskt ;) Man åker runt i stockholm, badar och sånt ;D Och det najsiga är att jag börjar 09:30 imorrn skööönt som satan! Ska soova läääänge :D Och sen på lördag är det bara en vecka kvar till JULAFTON!! :D Sjukt kul! Och SO-provet idag gick nog bra tror jag. Men det var konstigt? Men jaja skriver mer lite senare!

Ny design! Tema JUL!

Vad tycks? Hiss/diss?

Har man tråkigt..så har man

Hade sjuuukt tråkigt och kollade runt på lite bloggar och så fick jag insperation av en tjej och hon hade gjort något liknade ungefär samma. Så jag tog en penna och papper och började och resultatet blev ju inte helt fel eller vad tycker ni? :D

Hearts


Hejsan!

Har precis kommit från skolan och aa det var en lungn dag idag helt OK. Men aa har ont i huvet och är typ jätte trött.. jag sov inte så bra inatt heller.. men jaja. Ska ta lite mellis snart sen sätter jag nog mig vid tv:n och aa men hoppas ni haft en bra dag iallafall! :D
Bild på elin som jag tog i Rättvik :D Tycker den är så passande till Frihet!

Glad Lucia!

Eller vad man nu ska säga.. har precis kommit från en varm dusch efter en sjukt tråkig idrottslektion :D Ska snart göra lite mellis och sen ska jag lägga ner kläder i lådorna och träna på SO-provet. Hade prov idag på Matte.. och jaa jag tror att det gick bra det var faktiskt inte så svårt som jag trodde ;D Och det varLucia i skolan idag och aa dom var duktiga :D Men jaja nu orkar jag inte babbla mer så aa hare bra!



Lucia


Min sötnos!

Har lungnat ner mig nu HAHA. Nej men jag blir förbannad ibland på vissa :D Men jaja ni ska snart få se en sjukt fin lucia (NOT) som jag tänkte göra snart :D Bara för att jag har tråkigt puss och kram bjuder på en söt bild på lilla busen med sin lilla munkjacka.. :D

SAATAAAN

ÄR SÅ AAARRRRRRRG"!!! VARJE GÅNG JAG GÅR MED ETT PARPLY TILL SKOLAN KOMMER JAG HEM MEDETT TRASIGT PARAPLY HEM!? dET HAR LIXOM HÄT 2 GÅNGER ASSÅ JAG FÅR DAAMP!? tÄNK ATT DET FINNS SÅ DUMMA PERSONER!!! ASSÅ VA FAAAN!? JAG BLIR SÅ JÄDRANS ARG... DET ÄR LIKSOM INTE KUL

FROST


Jag fick två klubbor..

.. från madde, bara för att hon är snääälll

TREDJE LJUSET!

'
Just nu sitter madde och äter en klubba och facerapar mig :D HIHI HEJDÅÅÅÅÅ

3:dje Advent!

Gud så fint jag ritar :D

God morgon kära läsare!

Idag vet jag jag inte riktigt vad jag ska göra kanske vara med Madde när hon kommer hem frå sin pappa? Men aa ska snart äta frukost. Är faktiskt jätte trött. Sov inte så värst bra inatt. Men jag kollade på matchen igår och gissa vilka som vann?? JO BARCELONA MED 3-1 :D Älska Älska Barca! hihi. Men jaja nej nu ska jag gå och äta frukost!

Lip balm.


3-1

TILL BARCELONA OFC!

Nu: Rush Hour 2!


Naglar


Dagens tips!


Vem vinner ikväll?


Waterdrops!


10:one December!

Tjena! Och godmorgon! Haar precis varit ute och fotat lite grann :) Innan det så kollade jag igenom min garderob för att kolla om jag hittade något jag hade glömt bort. Och jaa det hade jag gjort ;) Massvis med massa kläder ;D Ska snart åka till coop sen ska jag antagligen bara slappa eller så ska jag städa mitt rum ;D Bloggar mer senare så puss ha en bra dag!

Vem vinner?


tjadå :D


Tjena tjena

Sitter och äter på en muffins som vi gjorde i skolaan idag på hk:n :D Dom blev fett goa :D Jag behöver inte säga något om dagen det var bara tråkigt och det är inget kul att veta :D Ska åka och rida snart :D Och sen tacoooos och sen idoool finaaal :D

Imorrn är det fredag!

Såå nu har jag kollat Klart på Grimm och ska lägga mig i sängen och kolla på tv :D Pooss :D
Ful bild jaja :I

Nu!


SNYYYFT...

HAHA BÖRJAR NÄSTAN GRÅTA NÄR JAG SER DEN HÄR BILDEN!! MINA ÄLSKLINGAR NÄR DOM VAR SMÅ HÅRBOLLAR!  JAG KUNDE HÅLLA SMULAN MED BARA EN HAND!!
*FÄLLER EN TÅR* HAHAHAHAH NEJ MEN DOM VAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTAAAA!!

Heeejjjj :D

Sitter i skolan och har jätte tråk, ska snart dansa vals HAHA sen så ska vi typ ha eget arbete :D Aja poss :D
En bild jag ritade typ nyss :D

Good naaattt!

Nu ska jag sova för att jag är super trött! Kommer blogga mer imorrn så puuuss god natt!

Just now :D


.. its snowing

Det snöar!!! KALLT OCH ELÄNDIGT :(

Katt-Tomten!

Förlåt för lite bloggning men jag har haft lite fullt upp, kommer ha det nu under den här veckan för vi har massa prov och sånt nästa vecka och måste träna och sånt ;'( Iaf idag var jag i skolan och det var fett tråååk. HAHA och imorrn ska vi dansa vals? Och jag ska dansa med kära jessica :D Och aa det blir nog bra det :) Just nu äter jag kanelknäck och det är sååå gott :D Mumsmumsmums :D Aja nu ska jag göra läxor puuuusss

LALA written in the staaars :D


Lala


Street-painting!


Hejsan ;)

Just nu sitter jag antagligen i skolan och har det tråk ;) När jag kommer hem bloggar jag mera :D Puuss och kram :D

Det andra ljuset!

Hej! Har precis ätit middag och ska snart sätta mig vid spanskan :D Sen ska jag kolla på tv :D Puuss

Vad tycker ni?


Väskor!

Dom här tycker jag fakttiskt om! En väska för varje tillfälle kanske? Finns i flera färger! Till Mamma, kompisen eller någon annan släkting? Passa på!

Heej!

Förlåt för så lite bloggningn :( Men jag var och shoppade med frida idag och aa köpte bara lite små saker :D Orkar inte blogga mer men aa det här köpte jag :D

God natt! :D

Är trött nu och imorrn ska frida jag kanske åka och shoppa :D Så aa ska sova nu god natt :D

Nu! Badet!

Nu har jag kommit hem från en suuuper kall match usch! Så nu tänker jag bara hoppa ner i badet!

Dagens låt!

Gammal men sjukt bra låt!

Bilder!


Bokeh. Vilken är finast?


Bilder från igår!

Typ dom ända bilderna som blev bra ;) Ska snart a frukost sen ska jag ringa frida och sen åker jag ner till ip:n ;) Aja hare bra idag!

stars

Har kommit hem från madde nu! Åt lite mellis för att jag var hungrig :) Ska sätta kameran på laddning nu och sen får vi se vad jag ska göra ;)

tjeeeeeeeeeeenaaaaaaa

Tjoo folket! Idag var vi och badade och det var tråkigt eller lite kul kanske ;) Jag hoppade från andra trampolinen jag känner mig stålt (a) Just nu sitter jag imellan två muppar :D Ewe och madelune :) Och ska gå hem typ vid tre fyra tiden för idag ska jag till glooben igen. För det är juuulshooooow så puss och kram hare bra.



Mupppaaaaaaaaaaaaaaarnaaa


Heeej.

Ska snart äta! Har vart med Moa (onlymoaslife.blogg.se) idag och vi hade jätte kul! Jag tog lite bilder och så på henne :) Idag hade vi matte dag -.- Gud så tråååkigt det var.. imorrn ska vi åka och bada.. typ ännu tråkigare? Har varit väldigt dålig på att blogga jag vet men det har bara blivit så just nu ;D Förlåååt!