Söta theaFörlorade matchen mot ekerö. Ramlade och gjorde illa axeln. Smidigt. jagvet.

GodMorgonHej! Sitter och äter frukost just nu. Ska spela match mot Ekerö vid tolv. Måste städa mitt rum först för vi får gäster för min brorsa fyller år idag så vi ses sen!

Hos Ewe

Yeyeyeye

Endast 3 veckor kvar tills jag åker till Gran Canaria! Yeeeey

IN THE BREVLÅDA

sugig bild men endå
Gissa om jag vart glad när jag hittade dom här två i brevlådan, öhh ja? 

En Katt

Bilder i repris på lilla sigge
 

APPTIPS

 
Äntligen så är appen här, nu kommer ni vara full uppdaterade på vad jag gör. Yeey

Ja, hej

Hej där. Blev hemma idag också eftersom jag har världens hosta. Har snart vart förskyld i en vecka. Men har studiedag imorn endå så blir nog frisk till på onsdag då de är skoljoggen. Åhh.

- Hall Of Fame

 

Fall

Bilder från weheartit.

Fortfarande

Somsagt så är jag fortfarande sjuk. Fast bara hostig och trött. Hoppas de går över snart. Nu ska jag fixa med en ny bloggdesign. pusshej

Blä

Åh så trött jag är, ska gå ner och dricka cola och kolla på Grimm nu. Idag har jag bara legat i sängen hela dan och kollat på massa bra film,  så himla tråkigt och vara sjuk. 

Mycket 1D nu..

Men nu ska jag sova, blir hemma imorrn också så godnatt!

One Direction - LWWY

 
 
 
Den har kommit nu eller ''läckt'' ut som vissa säger, jag tyckte den var väldigt bra faktiskt. De finns en video som tydlien ska släppas på måndag, fast den har också ''läckt'' ut.
 
Update:  Här har ni videon

Sjuk

Blev hemma idag eftersom jag har så himla ont i halsen och är tok förskyld. Har precis kollat på StreetDance 2. Ganska bra film faktiskt, även fast jag  inte trodde de.
 
Nu ska jag göra Te sen ska jag göra på lite läxor.

forever young

Arkivbild från Disneyland!
Nejmen har världens halsont, värk i benen och hur trött som helst. Ska nog sova närsomhelst.

4 Veckor kvar


Om fyra veckor åker jag till Gran Canaria och är där i 11 dagar! Tjoho!

Adam är gryyym!

 
Audition:%20Adam%20Kanyama%20

In tha school


sötis
 
Just nu sitter jag i skolan, har snart spanska sen lunch. Sen ska jag springa 7 kilometer igen döö. Fast aa har andra skor nu, så de ska nog gå. Vi ses när jag kommer hem.

LOVE


We Are Never Ever Getting Back Together -

 
 
Spelas om och om just nu.

Some nights -

 

 I helgen åkte jag till Kapellskär åkte båt och så. Sen när vi kom hem vart jag sjuk så var hemma igår. Idag var jag i skolan igen. Inte mycke mer med det. 

NEW IN


 Snart ska jag iväg och rida. Imorn drar jag till Kapellskär åker båt och sånt vet inte om jag tar med datan, men de tror jag minsan.

i feel

 
 
Fick håltimme efter musiken så vi slapp idrotten yeeeey! 

Morgon


Ja, godmorgon. Ska strax cykla iväg mot skola. Efter skolan har jag inga särskilda planer, men får se vad som händer. Hoppas ni får en br dag!

Fina Ewelina

Idag har jag vart i skolan. Efter skolan var jag med Ewe vi tog massa bilder och bara snackade massa. Är helt galet trött så tyvär blir de inget långt inlägg. Börjar 09.40 så hinner säkert blogga på morgonen. godnatt

In space


Den 2 September


Idag drog jag till jakan en snabbis med Frida, hon skulle köpa nån ögonbryns sak så jag följde med. Fick med mig denna hem. Sen åkte vi hem och kollade på The dictator. Jätte konstig film, men den var rolig.
 
Igår hade jag match mot Norrtull. De började med att vi ledde med 2-0. Fast de slutade med 4-3 till dom. Jag ramlade två gånger så jag har lite ont här och var.