Hälsning från Frankrike

 
Hej hallå! Som sagt är jag i Frankrike just nu och har redan vart i Danmark,Belgien, Holland och Tyskland sedan bär de kanske åt till schweiz och italien. Annars åker vi till Tyskland igen och åker runt där lite. Annars mår jag bra och just nu är de varmt och soligt. Hoppas ni har de bra i sverige!

jaa..

 
Hej, jag är sjukt ledsen för jag inte bloggat, men jag har verkligen bloggtorka just nu och imorn åker vi iväg i europa i 3-4 veckor? Men kommer säkert slänga in lite inlägg då och då. Men annars får ni ha de härligt!

Bilder från idag haha, nu sticker vi och badar!


Snart färja!

 
 
Snart beger vi oss mot färjan slänger säkert in ett inlägg när jag kommer hem!

Yo

Hejhej. Ligger just nu i sängen och väntar på tacos! Mums! Ses imorn, då ska jag åka båt!

Åker till Kapellskär

Över helgen åker jag till Kapellskär. Kommer säkert inte ha något internet om jag inte bloggar från min käre brors mobil. Är iallafall grymt galet glad idag och hoppas ni är desamma!

JAG HAR BILJETTER TJOHO!

Tumblr_m6pxjlruyt1rnf4s7o1_500_large
 
Fick inte biljetter på första utsläppet och ja, jag fick panik. Men sen fick jag höra att han ska ha en extra konsär och nu har jag bokat till mig och ewe!! YEY! Äntligen ska jag få se han. Jag kommer ihåg sommaren 2009 jag såg dig på youtube för första gången. Du var helt fantasktisk, och nu ska jag se dig live! A dream come true! TJUHUU!
And you say NEVERSAYNEVER!

Upp tidigt imorrn

Är helt galet taggad tills imorrn. Justin släpper ju sina biljetter imorrn och jag ska boka biljetter till mig och Ewe. Åh, jag kommer ihåg första gången jag såg han på youtube. Hoppas bara jahg får biljetter. NEVER SAY NEVER!

Släpp allt, känn hur vi lättar


Ja, som sagt Frida och jag var ute och sprang, och sen fick vi idén att åka och bada och de gjorde vi, och kallt var det haha. Men nu ska jag duscha!

Hungerspelen

 
Har ju sett filmen ochtyckte den var himla bra så nu ska jag läsa böckerna också, hoppas dom är lika spännande som filmen. Ska läsa dom när vi åker till Danmark, tyskland osv. Nu ska jag ut och springa med Frida see you!

Katten heter Smulan

Hallå där! Ligger och kollar på Ghost Whisper. Väldigt bra serie. Ska kolla klart på de sen ska jag nog sova. Idag har jag vart med Frida och vi har solat och kollat på film. Nu ska jag fortsätta kolla. Ses!

Pink

 
Idag har jag inte gjort någonting. Bra att veta heller hur? Har inget speciellt att skriva igentligen kände bara för att blogga helt spontant. Och på fredag släpps biljetterna till Justin biebers konsääääär. Var såhäääär tvungen att skriva de. Fett intressant inlägg. pusshej