Jaa ..

det här blir nog sista inlägget för ikväll för jag ska kolla på Norbit som går på 5:an. Jag har sett den förut men den e sjukt bra ni borde se den :) Men aa jag har var med Frida en stund efter maten sen gick hon hem ;) Men jaa jag skriver mer imorrn sov goott :) Chao!
Eddy Murphy spelar både tjejen och killen ;)

Bilderna!

Inte så jätte många precis men dom flesta blev inge bra men iaf här kommer dom ;)
hahaha 7 minuter försent ;)

Hemmmmmaa :)

Så nu e jag hemma fast jag åker iväg sen på tisdag hehe ska lägga upp lite roliga bilder men ska bara redigera dom :) Men dom kommer komma upp inom en timma :D Aa men skriver mer senare ;) Chao :)

hejsan ;)

Sitter i bilen påväg hem just nu och jag har tråk, vet inte vad jag ska göra ;) Men aa skriver mer när jag e hemma chao! :)

Sitter ute :)

Just nu sitter jag ute med my family ;)  aa med datan såklart ;) Men aa. Efter maten ska elin och jag bada igen det är jäätte varmt här och jag har bränt mig i ansiktet mys ;D Och sen ska vi göra nåt typ ;) Men aa orkar inte skriva mera. Skriver ikväll :) Chao!

ijfikfj

Gjorde en header till Elin :) Tryck på bilden för att komma till hennes blogg :)

tja :)

Har nyss badat och just nu ligger jag ute i solen med elin och steker ehm imorrn åker vi hem och det är najs :)
Men på tisdag ska vi åka till kapellskär med Elin och hennes familj och då ska vi åka båt över till Åland bara en dagskryssning och då ska jag köpa en perfym som jag vill ha hihi ;) Men aa orkar inte skriva så mycket mer ska steka lite till sen ska jag bada för det e så varmt! Ha det bra nu skriver mer senare. Chao!

Hejhej ;)

Sitter ute i mörkret nu hihi och det e kul. ska kolla på Midgård nu så jävla sköna aja sen ska jag sova bloggar mera imorrn :) Chao :D

Hej hej :)

Jag vet att jag inte har skrivit något idag för att jag har hållt på med bloggen hela dagen och då menar jag värkligen hela dagen och det har varit jobbigt. Har tagit några små pauser och doppat mej med Elin :) Aa och imorrn e det sista dagen här i Dalarna för Elin och det e tråk ju :( Men aa skriver ikväll tror jag. Jag gjorde ju en header också vad tycks? tryck F5 om ni inte kan se den. chao!

God natt!

Ligger i sängen nu och ska snart sova godnatt skriver mer imorrn :)

Hejhej :)

Just nu sitter jag nere vid vattnet med datan och familjen :) Och det e mys :D Vi ska grilla korv snart typ :D Men aa här kommer en bild som det ser ut just nu :D Det här blir nog sista inlägg för ikväll, chao syns imorrn :)

Rubrik

Jag hittar aldrig på någon rubrik :s! Men aa Elin och jag har cyklat runt lite och badat och det var kuligt vi kanske ska bada mera sen. Det märker vi iaf. Imorrn kanske vi ska åka vidare elr ska stanna kvar jag vet faktiskt inte ;) Men aa ni får hare bra sålänge jag kanske skriver mer senare.

hihihi

en bild på mig och elin :D

Tjena ;) min data funkar nu ;D

Tjena tjena :D Vad gör ni? Jag och Elin har badat med kväderna på hihi busiga vi e bild kommer snart :D Aja just nu sitter Elin bredvid mig med henns data och jag sitter vid min ;D Men aa ni får hare bra chao!

MEN TJAFAN ELIN HÄR !

gästblogg på gång, händer alla moas läsare? själv ska man snart bada :d mysigt , va gillar ni hennes design då? Den ör f1 snygg, bara för jag har hjälpt henne med bakrunden !
hejdå
klicka på bilden för att komma t min blogg !
pusss

Nu är vi framme ;)

Nu är vi framme min data e cp och jag sitter vid elins data ehm aa vi har badat och det var sköönt mm aa hejdå skriver kanske något mer senare chao!
Jag och eliiin :) tryck här så kommer du till hennes blogg :)


God morgon!

Nu ska jag snart äta frukost sen ska jag packa det sista sen springa hem till Amanda för hon glömde sin kamera här igår. Kommer kanske slänga in något inlägg i bilen ;) Men aa ni får hare bra :D Hejdå!


Tjena :D

Har varit med Amanda och Alicia ;) Och vi hade kul :D Och springturen gick bra. Orkade inte springa så värst långt för jag har inte tränat på ett tag men det gick bra :) Har ni haft en rolig kväll elr bara en myskväll? Aa jag ska snart gå och lägga mig för vi ska ju åka till Dalarna imorn ;) Men aa nu ska jag kolla på tv sen ska jag typ lägga mig här kommer en bild från idag ;) hejdå!

Springtur!

Ska ut och springa med Frida nu, sen ska jag duscha, sen ska jag packa till Dalarna imorrn och sen kanske jag slänger in något inlägg. Men som ni vet kommer jag ha med datan upp och jag kommer kunna blogga varje dag :) Men aa ni får hare bäst för nu ska jag ut och springa! Chao!

Dagens låt!



Godmorgon! :D

Har ni sovit gott hehe det har jag iaf :) Tänkte köra dagens låt snart för jag har inte gjort det på ett tag men iaf vad ska ni göra idag? Ska snart äta frukost. Sen ska jag kanske vara med nån elr så ska jag städa mitt skrivbord för det är inte så värst fint :S Men aa vi syns senare chao!

Lalalala

Tjatjatja! Har fett tråkigt har typ ingenting att göra men jag ska typ kolla på tv :D Haha det här blir nog det sista inläget för idag hörs imorrn :)

;D

Så nu har jag vart och klippt mig och jag lev väldigt nöjd kan visa bild senare för min kamera laddar ;) Men aa skriver mer ikväll ses tjarrå!

God morgon!

Tjena tjena :D Idag ska jag klippa mig :D Och det blir kul :) Vad ska ni göra idag dårå? Aa jag ska klippa mig och lite små saker ;) Ehm jag har nyss ätit frukost och sånt så aa xD Imorrn åker vi kanske ut med husbilen. Vi ska åka till mora där Elin är typ :) Amen isf kommer vi ha kuul :D Ehm aa typ. Men jag skriver mer senare tjarrå! :D

Min data funkar!

WIHOOOOOOO!!! Min data funkar :DD Nu kommer jag kunna skriva mera inlägg :DD Imorn ska jag klippa mig :D Undra hur det kommer bli ;) hihih. Fett glad jag e :D Jag typ gör ingeting kollar lite på tv och så ;) Men aa bloggar kanske mer ikväll annars så bloggar jag mer imorrn :D TJAAARÅ!! :DDDD

Hejhej alla roliga:D

Har inte skrivit på några dagar men aa har gjort lite andra saker ;) Jagvar och bada med Frida i fredags och igår var jag med Elin;) Ehm aa orkar inte skriva så mycket idag men jag ska typ städa idag och sånt men aa skriver mer imorn för jag ska klippa mig då :D Aja vi syns senare chao!


God morgon!

Hej hehe förlåt för att jaginte skrev igår kväll men iaf idag ska jag och frida kanske åka och bada men det ska bli fint väder men det e inte så fint. Så vi kanske inte ska åka men aa vad ska ni hitta på? Jag ska iaf göra det annars vet jag inte vad jag ska göra ;) Ja men ni får ha en fortsatt trevlig morgon :)


Hej och förlåt!

Hejsan! Har varit på semester så har inte kunnat blogga för jag hade inte med mig datan :( Men jag har haft det bra iaf. Hur har ni haft det? Jag har varit uppåt i landet i Luleå, Boden ochsånt det var lite kul ;) Men aa Frida e här och vi ska typ göra något snart xD Lägger upp massa bilder sen. Ska åka ut med husbilen om kanske en vecka eller så igen men då ska vi bara vara borta i några dagar och vi får se om datan blir medtagen :) Aja ni får hare bra bloggar mer senare tjarrå! :D Aa här kommer två bilder XD




God morgon!

God morgon :) Är rätt trött fortfarande men aa. Orkar inte skriva så mycket. Jag vet inte vad jag ska göra idag men aa hade bra tjarrå! ;)

Grym kväll med Elin igår!

Vi hade grymt kul igår! Vi ska vara igen ikväll och så aja klicka här så kommer du till hennes blogg hejdå!

Ny header!

Ny header vad tycks? 

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra iaf har tänkt att jag ska göra en ny header om det går :) Aja orkar inte skriva så mycket hejdå!

Tjena tjena.

Har ingen feber längre tror jag så det e himla skönt ;) Har kollat på film hela dan typ och inget annat har typ inget kul att skriva om här kommer iaf en bild på en fjäril som jag tog igår :) Hejdå sålänge skriver säkert mer imorrn hejdå!


Sjuk :(

Har feber, visste inte om det imorse så jag gick till kollo endå. En rolig sak e att vi vann finalen och det var kuligt men aa orkar inte skriva nåt mer för jag e as trött. Hejdå sålänge!