hejsan!

Här sitter jag om myser med Smulan ;) Aa men har vart i skolan idag och det var tråkigt.har inte gjort något idag typ annars. Vad har ni gjort? ska gå och ta lite bilder nu som jag lägger ut snart. Hejdå sålänge ;)

Snabbt inlägg!

Idag ska jag spela match så jag kommer inte blogga idag vet inte när jag kommer hem men kanske skriver nåt då. Iaf hare bra hejdå! :D

Hejj! :D

Har inte bloggat så mycket idag. Men idag har jag varit med Frida och vi har varit vid coop och köpt godis och kollat på film och spelat fotboll ;) Sen gick hon hem. Igår köpte vi en husbil den e jätte cool och värkar bra ;) Längtar tills vi ska ut och åka med den :) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska typ kolla på tv ;) Nu e jag trött så ska typ gå och klappa Smulan som går runt och mjauar för att hon inte får gå ut. Hon är väldigt missnöjd men aa här kommer en bild på henne och bubblor hejdå! :D



Tjatja!

Hej! Just nu är jag hemma hos Malin vi gör typ inget typ vi ska typ spela Buzz och det e kul ;) Bloggar typ mer när jag kommer hem. Vi har typ inte gjort så mycket idag´, i skolan. I morgon är det fredag jag har ridning och vi slutar 13.20 så ja det är bra. Annars, vad har ni gjort idag? Aja nu ropar Malin på mig så nu måste jag gå! Hejdå!

HEJ

Hej hej! Lite dålig uppdatering jag vet men min katt har varit borta och så och vi har letat så har inte haft så mycket lust att blogga! Men vi hittade henne idag. Vi vet inte om hon är sjuk eller om hon har gjort illa sig fast jag tror att hon har varit i slagsmål med en annan katt för hon har jätte ont i svansen :( Men vi ska typ åka till veterinären efter maten och dom ska kolla på henne så hon inte är jätte sjuk eller allvarligt skadad. Men hon kan gå normalt, det är mest svansen som är neråt. Men iaf idag var det tråkigt för vi hade musik och det var tråk ....      Okej vi slutade tidigare än vanligt så det var väl kul :) Men har inte så gjort så mycket idag har mest suttit vid tv:n och kollat på massa tråkiga program och klappat Smulan som var trött :( Smulan var typ ute i 2 dygn och ett halft utan mat och vatten :( Men hon har ätit och så nu och hon värkar må lite bättre :) Tänkte köra lite hiss och diss nu :) Aja ni får ha det bra tjarrå :D

Random dans :D HAHA


Hello ;)

Hej och förlåt för jag har haft lite dålig uppdatering men ska försöka bättra mig :) Aja idag har jag vart i skolan och det var inte så kul ;) Vi körde brännboll på idrotten och jag är sämst på att skjuta ;) Vad har ni gjort idag? Jag ska ha tränig om några timmar :) Just nu sitter jag här och dricker proviva och äter en bulle ;) Mår inte så jätte bra idag, har lite ont i magen och huvet :( Men aa orkar inte skriva så mycket hejdå!

God morgon!

Skrev inte så mycket igår för jag var trött och så var jag med Frida på kvällen :) Idag vet inte jag vad jag ska göra men kanske vara med frida :D Aja ni hare bra! Hejdå :)

Har precis haft gäster!

Så, nu har alla gäster åkt hem! Min lilla kusin Thea kom hit idag och jag tog några bilder jag kan visa snart! Hon är super söt ;) Aa ville bara säga det :) Hejdå ;)

Och här sitter jag och käkar godis! :D

Just nu sitter jag här och äter godis :D Typ inget annat kommer få gäster om några minuter så aa ! Orkar inte skriva något mer hejdå :D

Tjooo

Har nyss kommit hem från ridningen och jag duschade och åt nyss :d Jag red Salsa och hon var jätte bra vi red ute så aa det var kul ;) Och vi åt stark Thaimat och det var gott :) Ska snart kolla på Vampire daires och om det inte kommer får jag nog ett utbrott för det har inte kommit på ett långt tag dte har bara varit massa ishockey och så :O Men aja ska sitta vid datan en liten stund till sen går jag ner till soffan och kollar på Vampire daires :D Hejdå sålänge :)

Hejhej!

Har just kommit hem från skolan och vi har typ inte gjort något speciellt idag :) Jag har typ inte så mycket att säga xD Iaf kan skriva vad vi hade för schema och om det var kul eller tråkigt :)
08:05 - 09:05 Idrott: Vi körde fotboll, och det var kul :D
09:05 - 09:20 Rast: Typ kul xD
09:20 - 10:20 Svenska: Tråk typ xD
10:20 - 10:30 Rast: Vene kul typ ;)
10:30 - 11:30 Matte: Tråkigt :(
11:30 - 12:20 Rast: kuul :D
12:20 - 13:20 Engelska: tråkigt :(
Aa, det var allt :d Åt lite rostbiff från igår nyss också muuums :D
Haha, aja ni får ha en bra dag! :D

Hello :D

Nu sitter jag här i min onepiece (mysdress) som jag fick :D Har nyss ätit rostbiff och potatisallad mums :D Det var gott det :) Just nu sitter jag bara här och kollar på lite saker och lyssnar på musik ;) Haha jag orkar inte skriva mer skriver kanske nåt ikväll!Ska baka muffins nu Hejdå :D

Hihi

Hejhej! Idag fyller jag år :D Idag har vi kört laserdome med klassen och det var as kul! Jag har bara kört det en annan gång förut ;) Haha jag skönt på alla jag såg ;) Aa orkar inte skriva så långt ;) Skriver mer sen hejdå ;)

GOD NATT!

God natt! Nu ska jag sova så det äntligen blir morgon hihihi min födelse dag ju :D Aja ska typ kolla på tv en stund HEJDÅ!

DAGENS LÅT LITE SNABBT BARA ;)

Så vacker!

Har nyss ätit ;)

Har nyss ätit och det var kött och det var gott :) Just nu vet jag inte vad jag ska göra? Ska typ kolla på tv eller nåt? Aja bloggar kanske något mer ikväll hejdå! :D

Förlåt !

Förlåt för jag inte har bloggat :( Jag har haft fullt upp. Kan berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna ;)
Måndag: Var med Frida och hade träning ;)
Tisdag: Match och vi förlora med 2-1 :(
Onsdag: Idag, vart i skolan och tråkat ;)
Vet ni? Imorn fyller jag årr!!! :D Jag längtar :D Undra vad jag kommer få ;) Haha aja skriver mer senare. Ska lyssna på lite musik nu. Här kommer några bilder från idag! :D
Butterfly
Solljus
Blommor.
Butterfly.
Blommor igen ;)

God natt! :D

God natt sov gott! Ska gå och lägga mig nu fast nej ska kolla på tv en stund men det här blir sista inlägget för ikväll! GOD NATT!

Bilder ;)


God morgon!

Hej! Jag har nyss vaknat och är typ jätte trött ;) Men tyckte ni att det var en bra låt som vann? Det tyckte jag för att några som sjunger i bakrundsmusiken är svensk, låtskrivarna är också svenska så det e bra ;) Och Eric kom trea! Det var jätte bra! Ja, jag har inte så mycket mer o säga nu så hejdå! Här kommer Azerbaijans Ell och Nikki med vinnarlåten Running Scared! Hejdå sålänge! ;)

JUST NU


Bilder :)

Det här köpte jag i Uppsala :D


.....

Jag är ledsen att jag inte ha skivit så mycket, men jag har haft fullt upp och så. I torsdags hade vi idrottsdag och sen så var jag med Frida, och sen har jag haft massa läxor. Men jag ä ledsen. Aja jag ska snart äta frukost sen ska jag typ åka till Uppsala för pappa ska kolla på nån sak där. Här kommer dagens låt ;) Hejdå :) 

Förlåt!

Förlåt för jag inte att skrivit så mycket men det är för att jag har haft fullt upp :s Kommer inte skriva så mycket idag heller tyvär för jag ska stå i cafeterian på fotbollen idag så jag hinner inte :( Men idag har vi haft nästan bara vikarie och det var tråk ;) Jag fick ett skrattanfall idag bara för en lärare skrev ''lässning'' istället för ''läsning'' så det var lite kul ;) Men aa imorrn har vi idrottsdag hela dagen och det blir antagligen tråk ;) Men aja ska göra göra klart min läxa nu så bye bye :D 

Hejsan! :D

Hej! Nu har jag precisi kommit hem fån skolan, vi hade inte så lång dag idag så det var bra ;) Ska om typ 2 timmar iväg på träning sen ska jag kolla på Chuck ;) Och jag har inte tagit några bilder idag :( Vad har ni gjort idag? :D Hejdå ska kolla på film ;)

Hejj

Bloggade knappt någonting igår men det var för att jag inte orka ;) Ska lägga upp bilderna från igår snart också ;) Och juste idag ska vi städa så jag kommer inte skriva nånting förän ikväll så bye ;) 

Bloggat inte så mycket idag :(

Har inte bloggat så mycket idag för jag har bakat Cupecakes och jag är väldigt nöjd (bild kommer snart) det var lite svårt men det funkade :D Har kollat på film också massa olika och så. Men jag ska fortsätta kolla på film nu så hejdå ha det bra! 

Bilder från igår ;D

Katt ögon :D
Igelkott :D

:(

Gud var jag är sugen på coca cola kan nån ta och ge mej en cola! Vet inte vara jag är så sugen på det :) SKA dricka en imorrn elr på lördag :D Hihi det här är sista inlgget för ikväll aå bye bye :D

Sjuk fortfarande ....

Gud vad jag är trött att vara sjuk! Har varit sjuk i en vecka nu :( Det är så tråkigt för jag har ju typ inget att göra :( Men aja hoppas jag blir frisk snart iaf. Vad gör ni? Jag kollar runt lite på olika sidor ;) Och ska snart äta frukost :) Det blir inte så långt inlägg så Hejdå!

Usch!

Har tagit hostmedecin nu så hoppas att den hjälper! Är jätte hostig fortfarande :( Och det är jobbigt :( Det här blir sista inlägget för ikväll så godnatt nu och sov gott ;) Ska kolla på tv alla ni som undrar :) Hejdå! <3

God eftermiddag ;)

Har suttit och kollat på svampbob idag :) Haha nej men det var typ det enda som var roligt ;) Haha, jag diggar Patrik totalt, han e rolig ;) Aja, just nu knapprar jag en halstablett och dricker vatten och latar mig ;) Kommer säkert inte hitta på nåt annat än just det idag :) Men antagligen så bloggar jag lite mer senare ikväll hejdå! 

God morgon :D

Hej! Jag är fortfarande hostig som ni förstår :( Hostar som en galning :/ Aja det går inte att göra nånting åt det utom att knappra lite halstabletter :s Menmen vad ska ni hitta på idag? Jag ska antagligen nt göra något speciellt ;) tror jag? Aja vi hör senare hejdå!

Just nu!

Just nu Barca vs Real! Komigen nu barca :D
Haha. Det hät blir nog sista inlägg för ikväll för efter det ska jag kolla på Inför Melodifestivalen och sen tänker jag gå och lägga mig ;) Kommer vara hemma imorrn också tror jag :/ Har snart vart sjuk i en vecka! buhuhuhuhu stackar mig :( Aja nu ska jag inte missa något från matchen! Hejdå :D 

Lyssnar på '' Fest i hela huset ''


Haha :D

Hej igen vad gör ni? Jag chattar med Elin, min kusin asso, hon är också sjuk. Hennes blogg hittar ni här. Aja hostar fortfarande som en galning :( Gud kan tyvärr inte bestäma sig om det ska varken snöa, regna elr vara sol? Han kör med lite allt möjligt idag (HAHA) Men ni får ha det bäst! Hejdå.

God Morgon mina vänner!

Hejhej! Vet ni vad? Det snöade lite imorse! Åh nej, vill värkligen inte att det ska komma snö men som tur var så ligger den nog inte kvar ;) Men iaf vad gör ni? Jag är fortfarande sjuk :/ Har snart vart sjuk i en vecka! Aaa jobbigt jag vet men hostan tar kål på mig, jätte jobbigt :( Aja hoppas ni mår bra iaf! Vi hörs senare idag hejdå!

God natt!

Det här blir nog det sista inlägget för i kväll ;) Så god natt bloggar mer imorrn :D 

Just nu!

Chuck!

5 saker du kanske inte visste om mig



-


Yoo :D

Hejhej, har typ fixat med bloggen hela dagen idag men nu är den äntligen fin :) aja, vad gör ni idag? Jag har bara varit sjuk och så :( KANSKE går till skolan imorrn, men tror inte det :s Men aja ni får ha en fortsatt trevlig dag ;D Hejdå!

:D

Gjort en ny header! Om ni inte ser den tryck F5 ;)

Fårlåtfårlåtförlåtförlåt!

Internet var jätte konstigt igår så jag kunde inte ha någon frågestund :s Men jag lovar ikväll ska jag ha det :D Är sjuk idag IGEN. Hostar som en galning och det är ju inte så kul men men :s Vad gjorde ni igår? Jag hittade en bortsprungen hund som var jätte söt ;) Men vi hittade ägaren :) Haha jag orkar inte blogga nu hejdå!

Bloggar mer ikväll :)

Bloggar mer ikväll bara så ni vet men ni kan fortfarande fråga mej saker ;) Aja hare bra sålänge :) 

HEJ :)

Lalalalalalalalalalaa if you are a party freak you can step on the floor :) Lyssnar på musik ;) Haha bara så ni vet lixom. Aja vad gör ni idag? Jag är fortfarande jätte hostig men ingen feber som tur var. Tror inte att det blir nån skola för mig imorr men aja vi hörs och juste det är frågestund ikväll så ni kan redan nu passa på att klura ut massa kluriga frågor :) Aja hare bra hejdå sålänge!