Heeeeeeeeeeeeeeeejjjj!

Är på jätte glatt humör men är endå så dunder trött :( Är hungrig också :s Vad gör ni? jag gör iaf inget bara sitter här. Badade idag och det var jätte skönt eftersom det var så varmt. Vi ska åka ut med vår nya husbil för första gången, över helgen och det blir nog bra ;) Vi är i semi-final på fotbollsturneringen på kollo och imorgon får vi se vad som händer om vi vinner eller förlorar :s Har bränt mig också :( inte kul. Aja ha en dunder fin kväll hejdå! ;D


Grattis mamma!


Tjena tjena!

Haha, ska gå och lägga mig nu för jag e trött;) Imorrn e det kollo igen och jag ska typ spela fotboll och så ;) Och bada i think. Har typ ont överallt bara för jag hade träning och så har jag typ sprungit hela dan. Men aa är rätt trött just nu för att jag hade väldigt dåligt med sömn inatt :( menmen ska kolla på nån rolig film nu typ natt på museet HAHA men typ den enda braiga filmen som e på tv nu ;) Men aa det blir nog bra vi kanske hörs imorn! Kram!


Gammal bild på smulan och oredigerad ;)

och nu film natt på musset ;) Tjarrå :D

Hejj!

Hejjsan! Kan börja med att berätta att jag hade en jätte trevlig midsommar ute på mormor och morfars land, tog även massa bilder med min morfars system kamera visar bilder snart :) Det var god mat och så ;) Igår gjorde jag typ inget bara slöade och så. Idag kom mormor och morfar igen och firade mamma för hon fyller år imorrn :) Ja, jag har inte så mycket att säga, men kommer inte blogga på ett tag för jag har kollo hela veckan ;) Men det blirkul för det e fotbollsturnering där och då ska jag självklart vinna ;) Aa men här kommer några bilder hejdå! ;D










Hejhej!

Hej! Har vart på kollo idag och det spöregna så det var inte så kul men men. Har just ätit nudlar ;) Och aa typ inget annat ;) Jag orkar inte skrivaså mycket men aa. Imorrn e det midsommar och då ska vi typ ut till mormor och morfars land kulkul :) Aja det var bara det jag skulle säga hejdå!


hehe ...

Jag vet att jag e dålig på att uppdatera men hade gäster igår och så. Men ska försöka bättra mig. Men ni vet ju att mitt internet inte funkarså bra. Men aja. Idag har jag vart och shoppat , och sen efter det var jag med frida ;) Aja här kommer 3 bilder ;)

Sigge trött ;)

Sötnos!

naww..


Hejj!

Mitt internet e kontigt så sitter vid mammas och pappas data ;)
Vet ni vad? Sigge och Smulan fyller ju år idag. Dom är så söta så. Har vart med frida idag och hon kommer snart igen hon är bara hemma och äter lunch ;) I förrgår var jag ute och sprang med Frida och vi sprang 5 km :) Igår sprang vi 6 km :D Idag kanske vi ska cykla men jag tror inte det :s Aja, imorrn tror jag att jag ska vara med Frida. Pålördag ska jag på dop ochmin brorsa fyller 18 så vi ska ha fest för han ;) Och sen på söndag åka och shoppa (KANSKE) med Frida ;) Hihi, kommer inte skriva på ett tag för min data laggar hejdå :)

Gó kväll!

Ska gå och lägga mej nu för jag är helt rastlös :S Idag har jag vart med Wilma, Alicia och Amanda. Vi var på coop och åt lite lunch ;) Sen åkte vi hem till Alicia. Och sen bada vi :) Sen gick jag hem för att mitt lag skulle ha fotboll mot föreldrarna ;) Och så vi åt middag där och så. Men nu är hemma och jätte trött tyvär :s Men aa här kommer några bilder :) Hejdå!< Och god natt :D

God morgon!

Idag ska jag inte göra något speciellt typ. Vi får gäster också 2 jätte gulliga barn Hanna 4, Anton 2? Ja orkar inte skriva så mmycket mer tjadå.


SVAR PÅ KOMENTAR:

Postat av: teeeeeeerese
va haru för kamera? :D
Jo Terese, jag har en DMC-TZ5E. Den är jätte bra även fast den är liten så är den super bra.
Här kommer en bild!

Hoppas du blev nöjd med svaret!

God morgon!

Har inte skrivit på ett tag jag vet men min datas internet laggade så jag sitter vid mammas och pappas data nu ;)
Var på Skansen i Onsdags och det var kul kan lägga upp lite bilder strax ;) aa och så spelade jag match i torsdag det blev 0-0 xD Och igår hade vi skolavslutning ;) Och idag ska jag på bio med laget och se kung fu panda 2 ;) hihi lite spännande. Aja skriver mer senare hejdå!











Hej!

Har varit med Malin idag och vi hade kul. Vi var på Eriksdalsbadet, och där såg vi Kissie xD Hon var där med nån. Vi badade och hade roligt ;) Imorn ska vi till skansen och då ska jag ta med min kamera och ta massa bilder ;) aa men jag skriver mer senare hare bra hejdå!

Tog några bilder på frida!

Har vart med Frida idag och tog några bilder. Här kommer 2 av dem.

Sveriges Nationaldag!


Godmorgon!

Godmorgon! Idag vet jag inte vad jag vill göra men jag ska typ baka. Jag ska baka en kladdkaka har jag bästemt xD Typ det enda jag ska göra. Imorrn ska vi åka till Eriksdalsbadet och bada sen på Onsdag Blir det Skansen. Orkar inte skriva något mer tjadå!

Hihi godnatt :)

Ska gå och lägga mig nu. Har inte gjort något speciellt idag. Vi åkte till ikea för att vi skulle köpa byråer åt mej och så vad dom slut så jag blev lite sur :s Men aja vi ska åk dit på onsdag för då kommer dom in typ? :s Men aa köpte ett påslakanset och lådor typ av nåt slag och en datasak och speglar. Sen kom vi hem och jag hade suuper tråkigt :( Sen kom mormor och morfar och kolla på husbilen sen åkte dom hem. Sen kom Frida och sen va vi en stund. Sen kolla jag på tv och nu har jag lagt mig i säng :) Imorgon är det sveriges nationaldag, hur ska ni fira den? Jag vet inte riktigt men ska sova nu, ha det braigt! Godnatt!

Dålig uppdatering!

Ja som ni vet har jag inte skrivit på ett tag, men har haft så mycket att göra. Iaf jag var på cup i förrgår och det gick sådär, men det var kul och igår gjorde jag inget typ. Aa men här kommer massa bilder skriver mer senare.
Bilderna får EJ kopieras eller Tas utan lov.
bilderna är tagna och redigerade av mig.