Go' natt!

Sov gott ska kolla på tv nu sen sova :) Så hare bara bra skriver mer imorrn! :D

Sigge :D

Heejj! Idag har jag varit i skolan och det var tråkigt. Först så började vi med NO och det e typ det tråkigaste ämnet :s Men aa det var tråk, sen hade vi idrott och det var kul för vi körde fotboll ;) Sen hade vi SO och vi hade någon tävling och jag vann hihi bara äran då men endå lite stolt faktiskt :D Och sen hade vi lunch. Sen på lunchrasten fällde någon frida på fotbollen så hon ramlade och skrapa upp knogarna så jag och ewe fick gå till skolsystern och hon var upptagen så vi satt där och läste massa tidningar i en timma. Vi hade igentligen lektion fast ändå det var lite skönt och slippa lektionen xD Men asso vi fick vänta i en timma bara för hon satt där inne och prata med en lärare? asso seriöst d gör man väl inte i en timma när hon endå visste att vi satt där ute. Så jag blev lite arg där :( Men men har inte mycket mer att säga elr jo det är skolfoto imorrn och jag vet precis vad jag ska ha på mig bästemde det för väldigt länge sen så att det inte skulle bli så jobbigt nu ;) Men aa vi hörs!

TJO

Det har inte hänt så mycket idag så jag har inte vetat vad jag skulle skriva om men jag täkte att jag ändå kunde slänga in ett inlägg. Men iaf idag har jag varit i skolan och det var tråk :( Vi gjorde inte så mycket ;( Mycket läxor också :(( Massor av glosor man måste komma ihåg :( Joobbigt :( Mitt schema efter skoolan imorrn blir läxa läxa läxa :( Gaaash kommer aldrig orkar lära mig massa ord :o Aja hade idrott idag det var skit tråkigt .... hehe har inte så mycket att säga ska gå och lägga mig snart i think ;) Hejdå god natt! :)


TJA :)

Har jätte ont i benen efter träningen :( Iaf frida sitter och kollar på tv just nu ;) Vi har just sett klart på pirates ;) Men aa jag orkar inte blogga skriver mer imorrn tjarrå :)
kanske har haft den här bilden? ...

Hej :)

Har varit i skolan idag och det var tråkigt :s För vi hade bara tråkiga ämnen idag ;) Men imorrn blir det kanske lite roligare för att då börjar vi 09.00 :D Och har idrott som e kul och slöjd och sen lite tråkiga ämnen imellan :s Men jaja ska iväg på träning snart och träna lite granna ;) Frida och jag kollade på pirates nyss bara för hon ville se den ;) Men jaa skriver mera efter träningen baii! :D
Bild på amanda MODEL!

GOD NATT!

jaa har varit med amanda nu på kvällen och just nu så är jag rätt så trött men aa jag orkar inte skriv så mycket så god natt!

Portätt Sigge!


Cupcakes!

Hejj har bakat Cupecakes bara för att jag hade tråkigt och att jag älskar att baka ;) Men iaf har inte gjort något speciellt idag bara bakat. Ikväll ska jag vara med Amanda :D Vet inte vad vi hittar på me nånting kul tror jag :) Men aa skriver mer ikväll chao!
mmm ...

God morgon! :D

God morgon allesammans. Har precis vaknat av att regnet smattrade på rutan :( Snart ska jag gå och äta frukost :) För jag e väldigt hungrig ;) Aa har inte så mycket att säga ska kolla på Pirates of the Caribben (stavning?) och det blir rooligt :D Haha men aa skriver mer senare chao!

God natt!

Är jätte trött så jag går och lägger mig nu så god natt :) <3

Sigge älskar räkor!

Här kommer en video när sigge får räkor ;) Ignorera min röst för att det låter så fult i kameran :s

Bilder!

Tre bilder från idag :)

Tävlar!

Jag är med och tävlar om en Zipperall hos http://vadfanskajagheta.se en jätte fin tjej! Var me du också! :D

Butterfly fly away ....

Föörlåt för att jag inte har skrivit på ett tag man har väärkligen inte haft lust :s Men iaf igår så började vi enligt schema och slutade enligt schema och sånt och vi hade spanska med en snygg snygg lärare <3333333 Han var super söt :$ Och sen hade vi tråk hälsa och hk tråk och sen matte och det var också tråk och sen slutade vi 14:25 :( Och då stack jag och till hagan och proppa i mig en macka och sen åkte jag hem. Sen var jag hemma en stund och sen åkte jag iväg och red :s Och det var inte så kul för jag fick världens slöaste ponny typ :s Men aa sen när vi kom hem åt vi tacos mums och sen kolla jag på Råttatouil elr hur det nu stavas och sen typ vid 22.00 var jag dunder trött och jag gick och la mig :s Och sen vakna jag idag vid 08.00 och gick upp och satte mig vid datan och sen åt jag frukost. Sen drog jag iväg till coop och köpte godis hårspray och lite sånt :s Och sen kom jag hem och åt nudlar :$ Och typ nu sitter jag vid datan och har suuuuper tråk. Om en timma ungefär kommer mormor och morfar för att morfar fyllde år igår (GRATTIS MORFAAAR!) så aa dom kommer hit och då ska vi fika lite och sånt ;) Hehe ojj vilket långt inlägg haha hoppas ni blir glada med ett sånt här långt inlägg :) Men aa hare bra så skriver jag mer snart igen hejdå sålänge!!

Bilder från när mamma och jag var modell för en dag (GAMLA BILDER)

Emm aa orkar inte ladda upp fler :$

Heeeeej

Har vart i skolan och vart med ewe idag så har inte kunnat skriva ;) Men ewe och jag hade grymt ;) Är jääätte trött just nu och då menar jag verkligen jäätte trött :( Så jag orkar inte blogga mer. Och imorrn börjar ordinarie skola så kommer börja 08.00 och sluta 14.25 buhuh på en fredag :( Men skriver säkert efter skolan imorrn god nattt!!!!

Spindeln ...


Trött..

Är väldigt trötänt idag ska ni veta så jag har igen speciell ork att blogga direkt. Men kan skriva lite vad som har hänt idag. Jag var i skolan och det var tråk. Och typ vid halv två kom jag hem och satt mig vid datan kolla på film och aa nu är jag här ;) Ni som undrar hur det gick igår så vann vi med 1-0 dom var riktiga vinnarskallar :$ Deras tränare var stressad och allt :o Men jag orkar inte blogga mer skriver kanske mer ikvl annars imorrn ;) Hejs svejs

Första skoldagen CHECK!

Så nu var första skoldagen förbi. Det var väl kul att komma tillbaka men det konstiga är att vår lärare bara slutade under sommaren fast hon sa att hon skulle fortsätta att ha hos :s Men vi fick iaf en ny och vi har vår ena gamla kvar för vi  hade två stycken. Men iaf efter skolan så åkte jag, ewe, madde och frida till coop och åt lunch och det var gott. Det blev ingen lunch på skolan så vi drog till coop ;) Men iaf jag köpte Frida tidningen bara för att jag ville ha något och läsa ;) Sen åkte frida och jag hem. Men när jag kom hem så kom jag på att jag hade glömt nyckeln inne i huset och ingen var hemma :s Så jag åkte hem till Frida och var där tills nu när pappa och tobbe kom hem :s Mm aa det var lite fakta om vad som hände idag ;) Iaf vid 6 ungefär ska jag spela match mot Sollentuna :D Hoppas vi vinner :D mm a orkar inte skriva så mycket mer skriver säkert efter matchen så bye :D

Tja :D

Min data funkar! hiihi :D Det var bara sladden som var trasig :D Men aa igår förlora vi en match och vann en match så jag är väldigt nöjd :D Om en halvtimma så ska jag på träning :) Väldigt najs när det regnar också .... Men iaf idag har jag inte gjort så mycket vart i Uppland Väsby och köpte sladden till datan och aa var inne på rusta ;) Åkte till mina kusiner igår för Emma fyllde år så då var jag med Elin ;) Och vi tog lite knas foton :D Men iaf här kommer 2 bilder som jag tog för ett tag sen :) Men ha det bra bloggar mer senare och om det inte blir något inlägg ikväll så blir det imorrn för då börjar skolan så jag kommer skriva efter skolan fast ska först dra till coop och äta lunch med Frida :D Hehe mumsigt :D Men aa vi syns ikväll eller imorrn :D Ha det bra ;)

Älska

Jag bara älskar den hära låten sitter och lyssnar på den nu asså ni måste bara höra den ;)



                                    Kärlek! <3


Jajuste

Följ min blogg med Bloglovin

Är ni jätte snälla :D Min data är väldigt konstig tror att den har gått sönder för det går inte ens att sätta på den :s Men iaf kommer blogga lite dåligt då om jag inte kommer få en ny dator :s Men aa bara så ni vet.

TJO

Har varit och ridit idag och e var kul :D Jag red Jason typ den slöaste hästen i stallet, men jag fick igång han till
slut;) Men aa har ätit thaimat nyss och det var gott :D Har vart med frida och vi stack till coop och åt lunch och det var gott :) Annars har jag inte gjort så mycket ;) Ska på förhandsvisning på ett slott imorrn :D Spännande :) Nejmen det blir nog kul det. Ett väldigt gammalt slott iaf. Aa typ det annars ska jag inte göra så mycket elr jo jag ska spela match på söndag och sen efter det ska jag på kalas hos min kusin Emma som fyller 17 :) Och jaa då är jag med Elin tror jag ;) Och sen på måndag är det träning och sen på tisdag börjar vi skolan och det e match igen :D Hhehe jaa nu får ni veta mycket ;) Men som ni vet kommer jag fortsätta att blogga mycket mera när skolan börjar eftersom att jag vill njuta av dom sista sommarlovs dagarna :) Men det lovar jag! Nu ska jag gå ner och kolla på någon film elr något och dricka cola :D Ha det bra tjao! :D

Jag vet

Att jag inte har bloggat på ett tag me jag har inte haft någon lust är så sjukt trött och sådär men jag kommer blogga mera när skolan börjar på tisdag!

Hellu ;)

HEJ, jag mår suuuper mycket bättre nu och det är jääätte skönt :D Har typ bara suttit vid datan hela dagen och det har varit rätt så tråkigt men jag hade sällskap av min lilla katt så det var ju sneeltl men iaf jag har inte så mycket att säga :s Kanske ska vara med Frida imorgon annars ska jag bara slappa imorrn ;) aa men god natt skriver mera imorn :)

TJA :D

Är typ jätte trött och JÄTTE HUNGRIG och då menar jag värkligen jätte hungrig :s Jag är hungrig bara för att jag inte har ätit något på jäätte länge :( Jag följde med mamma ner när hon gick upp vid 07.00 elr något sånt och då la jag mig och kolla på tv till nu ;) Ska snart ta varma koppen måste bara få tag i mamma först och fråga om det går bra ;) Ehm jaa skriver mer senare så CHAO!

Sjuk men glad :D

Hejhej här sitter jag och är sjuk men e endå sjukt glaad! För att vi har bästellt resa till Spanien WIIHOO :D Asgrymt så då blire ingen bloggning på en vecka tyvär :( Mm ja jag är sjuk också inte kul ne har spytt tre gånger :( BLÄÄÄ :( Men jag skka typ snart gå och lägga mig för att jag är trött :/ Men skriver mera imorrn hare bra :)

TJENA !

Har just kollat på En prinsessas dagbok 2 och jaa den var bra :) Som ni vet så älskar jag att kolla på film :) Så jaa men imorse så vaknade jag av att smulan stog och mjaoua på balkongen. Hon hade gjort illa sitt öra också typ en katt hade bitit henne där så vi gjorde rent det sen gick hon och la sig ;) Och nu precis innan jag skulle skriva det här inlägget så hörde jag ett svagt mjaounde och då var det lilla sigge som stog på balkonghen och ville in :) Mm aa men jag orkar inte skriva så mycket mer nu :) Så hejdå!

Hemma. Och kvällsmacka och O'boy :D

Jag orkade inte redigera HAHA :D
Men iaf Ewe och jag hade grymt kul och vi kanske ska vara imorrn annars ska vi vara på tisdag :D
Emm jaa hennes kusiner och deras kompisar var fett gulliga och sprang efter oss typ hela tiden
Men jaa jag tog en kvälsmacka nu bara för jag var hungrig hihi :D Men aa det här blir sista inlägget för ikvl
för att jag orkar inte blogga sen :) Men god natt sov gott :D

DRAR TILL EWE!

Drar till ewe nu CHAO!

Hej :D

Ligger i sängen och slappar med datan i knät ;) Ehm har inte gjort något speciellt tror jag så jag har inget att säga ;) Men aa skriver mer  eftermiddag ;)

Pink Flower!

Kom hem för ungefär en timma sen och jag har suttit och kollat på tv en stund och så :) Men det var kul
hos mormor och morfar iaf :) Men jaa ska snart gå och lägga mig för jag är trött :) Så jaa vi syns
imorgon för att då skriver jag nog lite mera i think :) Men hare bra och sov gott! CHAO!

Åker snart :D

Snart åker vi ut till mormor och morfars land och jaa vi kommer nog vara där hela kvällen men jag skriver när jag kommer hem tar med mig kameran om det är något kul jag vill fota ;) Aja hare bra tjarå :D
Det här inlägget publicerades aldrig! Men publicerar det nu ;)

Tja :P

Ska städa mitt rum nu. Och så orkar jag inte blogga så mycket men iaf ikvl ska vi äta hos mormor och morfar på deras land :D Och det blir nog rooligt :D Hehe jaa men jag skriver mera senare för jag orkar värkligen inte blogga ;)

MOVIE :D

Har just kollat på Hot Rod :D Det är en Amerikansk komedi från 2007. Småstadskillen Rod Kimble lever ett obekymrat liv med drömmar om att bli stuntman. När Rods styvpappa får ett allvarligt hjärtfel tvingas han samla in pengar till en operation. Han får den briljanta idén att utföra ett motorcykelhopp över femton skolbussar. Dels för att få in pengar till operationen men också för att imponera på sin livs kärlek, Denise. Men frågan är om han vågar när det väl gäller. Den e iaf jätte bra :D Det här blir nog sista inlägget för idag men ni får ha det bra! CHAO!

Mat :D

Snart så ska jag äta tacos mums :D Just nu sitter jag och kollar på tv :) Efter maten ska jag nog kolla på simpsons :D Ehm ja skriver ikväll tjadå :D

Header!


Som ni ser har jag bytt header igen men denhär gången är jag riktigt nöjd faktiskt :) Så ska inte göra någon nu på ett tag nu :D Om ni inte ser den tryck F5 :D Men jaa. Har typ suttit och gjor flera headers hela dagen men alla blev piss dåliga :) Mne nu e jag iaf nöjd ;) Jaa har inte så mycket att skriva ska läsa KP nu :D Men ja hare brao :D

Godmorgon!

Hejhej idag ska jag bara slappa för att jag e typ död fortfarande från igår haha xD Men om någon har lust att göra nåt så e jag såklarrt med den ;) Men vad ska ni göra idag då? Jag ska snart äta frukost ;) Men jaa har inte så mycket att säga ;) Hare bra skriver mer senare! CHAO!



En bild i timmen!

08:10
Vi åker hemifrån!
Bilden är från den blöta tvätthängaren!
9:10
Vi sitter i bilen :)
Har ingen bild heheh :)
10:10
Vi är framme och kollar på tuppen och hönorna :)
11:10
Jag, Hanna och Anton tar en cykeltur :D
12:10
Vi äter lunch och det blev Haburgare! :D
13:10
En fjäril kom och hälsade på :)
14:10
Hanna ville att jag skulle ta kort på hennes ögon :)
15:10
Vi spelar fotboll :)
16:10
Sen fikar vi :)
17:10
Sen åkte vi hem och då stannade vi på donken :D

Porträtt. (Om ni undrar förra inlägget så var det amanda -.- )


Modell: Amanda
Foto: Amanda
Kamera: Min kamera :D
Redigering: Jag :)
Modell: Jag
Foto: Jag
Kamera: Min
Redigering: Jag :)
Haha lite porträtt jag som ni inte har sett förut så det e ju något nytt :D
Men ja, imorrn kommer jag inte blogga på hela dagen för att pappa ska hämta ved hos en kompis och dom har två barn Hanna och Anton och jag ska typ följa med och va med dom typ :D Men kommer ta med kameran så jag kommer ta kort på varenda roligt :D Haha men jag kanske hinner slänga in ett inlägg på morgonen :s Men jaa ni får ha en bra dag imorgon så ses vi på kvällen :D Hare gött tjarrå :D

AMANDA ÄGER UT MIG PÅ ALLT !

rebriken säger allt

Guud förlååt :(

Har inte hunnit lägga upp hiss elr diss för att jag och amanda var i jakan och då ska ju alltid tåget vara försenat och sen så stanna inget tåg där så vi gick ner till bussterminalen och skulle leta efter buss som skulle gå till barkaby station och sen så såg vi en buss som det stog Kallhälls station och amanda och jag kuta som satan och vi hann med den och sen gick vi av vid Kallhälls station. Och då var tåget försenat där 5 min men sen kom tåget och vi kunde åka hem skönt. Haha vi var jätte rädda att blixten skulle slå ner i tåget haha. Haha jag orkar inte skriva mer ska hem till amanda så tjadå :D

God morgon everybody :D

Tjena tjena vakna typ nyss av någon bil elr nåt höll på och det var väääääääldigt irreterande :( Haha vet ni det regnar fast det är sol :D Hoppas det blir en regnbåge då :) Jaa idag tänkte jag köra lite hiss och diss :D Det kommer komma upp efter lunch ungefär :D För det var ju faktiskt ett tag sen :) Men jaa jag har inte så mycket att säga elr jo att jag kommer vara borta hela dagen imorrn emm aa det säger jag senare varför. Men jag kommer ta med kameran och ta ett kort i timmen :D Det blir lite kul eftersom det är första gången och så. Men nu får ni ha det bra. Så kommer hissen och dissen upp efter lunchen! CHAO!

Har ni tips?

Har ni några tips hur jag ska kunna förbättra min blogg t e x mer bilder, outsfits elr porträtt elr något liknade ;)
Har bara lite funderingar på detta :D

FlowerPower!

Var med Frida nu på kvällen bara för hon ska till Grekland snart :) Jaa. Sitter framör tvn och kollar på Ghost Whisperer xD Väldigt spännande ;D Men jaa har inte så mycket att säga ska kollar runt lite på webben. Ingen film idag tror jag iaf ;) Hare bra nu så skriver jag kanske ett inlägg innan jag går och lägger mig annars godnatt :D

A little friend.

En nyckelpiga.
Det blev inget med Tessan idag för jag har väldigt mycket att göra :(
Men vi kanske ska vara ikväll. Ska gå och göra lite lunch nu
köttbullar och makaroner mums :D Haha men jag
skriver mer ikväll. Hare bra CHAO!

Sitter här och läser Julia :)

Tjena! Just nu sitter jag här och läser Julia :D Jag vaknade för ungefär en timma sen och jaa ;)
Vad ska ni göra idag? Jag ska vara med tessan ;) Jag har inte så mycket att säga
Så ni får hare bra så skriver jag mer i eftermiddag ;) Aja hejdå!

Bildbomb!

FLOWERPOWER!
Har varit med Amanda (tryck HÄR om du vill komma till hennes blogg) typ hela
kvällen och det var kul det :D Var med Malin på dan och så :D Amanda och
jag gick ut och då tog vi massor av bilder på blommor och annat kul :D
Emm jaa jag har inte så mycket att sig riktigt. Men jag ska typ gå
och lägga mig nu för imorrn ska jag vara med Tessan :D
Aja sov gott bloggar mer imorrn :D CHAO!

A paw full of history.

Smulan sover. :D

Började morgonen med att kolla på film!

Och jaa det blev pirates. Den var inte heller så bra som jag trodde.
Men som jag sa igår så kan ju inte alla filmer vara bra ;) Har
ni sett den? Men iaf vad ska ni göra idag då? Jag ska va
med Malin idag och vi får hoppas det blir najs :D
Men nu ska jag gå ner och äta frukost så
CHAO!

Har kollat på bad teacher!

Och jaa den va rätt så bra :D Men jag trodde den skulle vara bättre men men alla
filmer kan ju inte alltid vara bra. Heller hur? Har ni sett någon rolig film idag?
Jag ska typ kolla lite på datan en stund nu. Men det här blir ju sista
inlägget så godnatt! Sovgott!

NAAJJ det e fult vääder!! :o

Usch vilket piss väder det ska vara :( Hoppas det blir bättre imorrn :D
Ska vara uppe en stund till, någon timma eller så för jag e typ as
trött :s Men skriver god natt och sånt då :D
CHAO!

It's raining outside of my window.

Tjolahej allihoppa har just ätit pizza nyss och det var mums :D
Hörde ett duns på balkongen och jag gick ut och kolla
och då var det lilla bus som ville komma
in. Och samtidigt tog jag den här bilden :d
Rätt så cool faktiskt. Men jag skulle
bara säga det! Hare bra nu :D
CHAO!

Jossan skulle hem :(

Jossan och jag hann inte vara alls en lång stund :( Tråkigt tråkigt. Så jag fick gå hem :( Men aa imorrn ska jag vara med Malin och det blir väl najs :D Emm aa sigge ligger och sover i mitt rum, haha det brukar han faktiskt aldrig göra. För han hatar att sova i sängar så han sover på en handuk på golvet Haha. Men jaa bloggar mer ikväll i think ska kolla om det blir något kul och se ikväll :D Men vi ses!
Sigge sötnos sover!

Hejsan !

Ska vara med söta jossan nu :D Bloggar mer efter det. Kommer nog upp lite bilder då :D Men ja ni får hare bra nu :D
Tryck på bilden för att komma till hennes blogg :)

Hahah missbildad header!

Min header blev typ hur fail som helst men ska fixa den någon gång jag har lust :D Tryck F5 om du inte kan se den :D

Dagens låt!


God morgon kära läsare!

Tjena tjena har just vaknat :) Och jag ska typ snart äta frukost ;) Venne vad jag ska göra idag kanske vara med någon. Men jag orkar inte blogga nu för jag e  trött :( Tjarrå skriver mer senare :D

Ska gå och lägga mej nu!

Ska sova nu för jag e as trött :( God natt :) Skriver mera imorrn :D

Kollar på film :)

Sitter och kollar på The tourist as rolig film :D Skriver mer ikväll :)

Hemma :)

Hemma från stan nu :) Är dunder trött och jag ska inte blogga så mycket mer nu men här kommer bilder på vad jag har köpt :)
Byxor 129:- KappAhl REA
Kofta HM 199:-
Kofta BikBok 79:- REA
Tofsar man fick med på BikBok :)
Tröja GinaTricot 149:-
Asdåliga bilder men aja hare bäst tjarå :)

Hahaha rolig konversation :D

Haha jag och Elin :)

God morgon alla roliga!

Idag ska mamma och jag till stan som ni vet och det blir najs tror jag :)  Ehm aa mamma och jag kunde inte sova för att tobbe och hans vänner lanade och det blev typ aldrig tysta. Dom e vakna än haha jag skulle vara fett trött :o Men aa. Skriver vad jag har köpt om jag nu köper nåt när jag kommer hem :) Ha en underbar dag nu :) Chao!

God natt!

Ska typ sova nu för att imorrn ska mamma och jag till stan :) Sitter just nu med Smulan bredvid mig och jag typ svettas ihjäl! Men ja ni får sova gott så skriver jag mer imorrn. Ps vad tycker ni om headern? Jag lovar det här e sista headern jag gör på ett tag :) Haha älskar att göra headers :) Men aa sov gott nu så skriver jag mer imorrn :)

Några bilder

Här är bilderna inte så många jag vet men aa här kommer dom :)
Någon random bild som Elin tog på mig :o
Hahaha Elin ;)
Glass :)
Elins öga!
En segelbåt :)

Förlåt förlåt och åter förlåt!

För att jag inte har kunnat blogga :( Men nu är jag hemma och jag kommer kunna blogga då :) Ska snart lägga upp en fet bildbomb :) Dom kommer senast vara uppe tre :) Bara så ni vet. Men aa skriver mera senare chao!

Har inte kunnat blogga ....

Har inte kunnat blogga idag för att mitt internet krånglar och så har jag åkt färjan hela dan typ ;) Men aa jag köpte en parfym och godis ;) Jag orkar inte blogga mera kanske skriver något imorrn :) Tjarrå sov gott :)

Moa Tipsar.

Bloggriket.se ger dig fler läsare!
Tryck på bilden för att komma till Bloggriketse!



Framme :)

Nu e vi framme elr det var ett tag sen men jag orkade inte skriva att vi var framme ;) Elin och jag var och hoppade och då tog vi  några bilder :) Och så har vi badat det var 19 grader i östersjön. Jag tyckte det var sjönt men elin tyckte det var kallt :) Jag glömde min kamera sladd så kan inte ladda upp bilder tyvär :( Men jag laddar väl upp dom när jag kommer hem ;) Ehm jaa har inte så mycket mer att säga nu :) Ni får hare bra rå :D Ses senare! Chao!

Tjohej

tjena. Har nyss vaknat med en sovade katt på mig hehe Smulan. Ehm jaa idag ska vi åka till Kapellskär och jag tänker köpa något kuligt har jag bästemt :) Jag kanske bloggar i bilen om jag har lust men det tar bara en timma att åka dit så det är inte så långt ;) Kommer blogga när jag e framme tror jag ;) Men aa ni får hare bra :D

Nu e jag hemma.

Nu e jag hemma och jag e dunder trött typ. Vi badade lite hos matte och sen efter det så åkte vi till lillsjön för där var malins mamma, malins brorsa, malins gudmor och hennes två barn ;) Vi badade lite och jag frös så jag gick upp. Och aa vi åt sallad och det var gott ;) Jag fick ha på med malins zipperall bara för jag frös så mycket haha. Men jag orkar inte skriva något mera. Ska kolla på tv lite och kolla runt lite på datan :) Men aa hare bra nu :) Skriver mer imorrn när vi ska till Kapellskär :) aja tjarrå :)

tjatjatja

tjatjatja, är hemma hos matte med malin och pontus ;) Och dom kör cod när jag sitter här haha ;) Det fanns bara tre konsoler så jag kunde inte spela med dom :( Aa sen vid 6 elr nåt så ska jag och Malin till lillsjön och bada och sen ska jag hem och då skriver jag mera vad jag har gjort ;) Hihi ni får ha det bra nu tjarrå.



Nån random bild på mattes data ;)


Good moorgon allesammans :D

Idaag ska jag vara med Malin :) Vet inte vad vi ska göra ;) Men vi hittar säkert på nåt hehe. Har blivit väckt av två krumilurer som mjauar :( Först kom Smulan in på balkongen mjaouande. Sen gick hon ner, sen kom hon upp igen och la sig på mina ben :( Sen efter typ en halvtimma kom Sigge in från balkongen och började mjaoua och jag fick damp och följde med honom ner för han var hungrig. Sen kom han upp igen och mjaoua lite till, han gick ut på balkongen, hoppade ner från balkongen, hoppade upp till balkongen och sen gick han ner för han ville att jag skulle släppa ut han. Och det gjorde jag och sen somna jag med smulan på benen :D
Busfrö!